Kuncze kikérte magának

2014. november 18. 09:53

Kuncze Gábor kiakadt, hogy a tüntetők „az elmúlt négy év meg fél év elégedetlenségét rávetítik az elmúlt huszonöt évre”. Kuncze szerint 2002-ben mentek félre a dolgok az állam eladósodásával.

2014. november 18. 09:53

Kuncze az ATV-ben kommentálta a hétfő esti tüntetést. A Dabóczy Mihály által korábban mondottakra reagálva azt mondta, a szervezőkről nem sokat tudni, de „a szövegeikből ítélve nagyon balos társaság lehet”.

Az, hogy az elmúlt 25 évet lökik el, az kicsit sértő, mert az elmúlt négy év meg fél év elégedetlenségét rávetítik a 25 évre” – fogalmazott Kuncze, aki ráadásul még büszke is a rendszerváltásra, és az első tíz évben játszott szerepére, ezért ezt kikéri magának. Az SZDSZ elnöke arról is beszélt, hogy nem négy, hanem 10-12 éve csúsztak félre a dolgok, a 2002-től kezdődő óriási állami eladósodással, például az 50%-os béremelések és az autópálya-építések miatt.

A stílustól, az elhangzottaktól és a mondanivaló, a rendszerkritika hiányától is csalódott Kuncze a tüntetésben. „Ez az ötödik alkalom a Milla óta, mikor a tömegeket kiviszik az utcára és utána nem tudnak a dologgal mit kezdeni” – tette hozzá. Valakinek szerinte össze kellene fognia ezeket a tüntetéseket, aki lehet civil vagy politikus is.

Az is problémás, hogy a civilek kikérik maguknak, hogy az ellenzéki pártok rátelepednek a tüntetésekre. Holott ezek a civilek is, ha valamit tenni akarnak, előbb-utóbb pártpolitikusok lesznek – vélekedett Kuncze.

Összesen 126 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1istvan
2014. november 19. 10:59
"tényleg úgy tűnik betelik a pohár" ez lesz az őrületetek. tényleg tűnik pohár
briganti
2014. november 19. 10:21
Vannak országok, ahol a kunczék már rég lógnának. Nemhogy még pofátlanul kioktat...
tango47
2014. november 18. 23:55
Elábrándozhatott a régi szép időkön, amikor még nyugdíjasokat veretett ugyan ezen a helyszínen, mint belügyminiszter.
grad
2014. november 18. 21:55
"„Ez az ötödik alkalom a Milla óta, mikor a tömegeket kiviszik az utcára és utána nem tudnak a dologgal mit kezdeni” – tette hozzá." Ehhez tegyük hozzá az elmúlt két kabaré szintjére süllyesztett kampányukat... ezekre országot?!?! A kutyámat se!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!