Kocsis: A választók a teljesítményt értékelik

2014. október 20. 08:30

A kis baloldali pártok nem értik, hogy a valós problémákkal kell foglalkozni – vélekedik Kocsis Máté.

2014. október 20. 08:30

Kocsis Máté szavai szerint nem számított a győzelemre, csak reménykedett benne. Hozzátette: remélte, hogy látják a helyiek, azaz a józsefvárosiak, ahol második polgármesteri ciklusát kezdi meg, hogy minden értük történik. 

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gudmen
2014. október 20. 19:25
offshore és a korrupcio mindkét oldalnak nagy tetszös dolgok...amig ezek nem változnak balkán maradunk...jo lenne egy valoban müködö igazságszolgáltatás..mindegy itt, hogy milyen oldali...ha egy bizonyos szint fölött van...haja szála se görbül... sajnos ezek közül választhatunk...
talán
2014. október 20. 17:24
Táskás Tóni, mmiska, kukagyerek - nektek ki a jövő embere?
states
2014. október 20. 09:52
25 év óta a legtehetségesebb magyar politikus, aki feltűnt a magyar közéletben. Nem lepme meg, ha Orbán utódját tisztelhetnénk benne.
talán
2014. október 20. 09:00
Az atv-ben ma reggel Olga fárasztotta Vonát a Jobbik által elvesztett választási körzetekről, településekről. Egy mondatot sem engedett meg arról, hol nyertek. Ezután Egon soroltatta Hillert a szocik által megnyert polgármesterekről, önkormányzati képviselőkről. Az hogy hol nem nyertek, nem volt téma. Hiteles választói tájékoztatás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!