Kartellezett Szijjártó apjának a cége

2014. október 02. 10:09

Huszonnégymilliárdos kartell-ügyben volt érintett Szijjártó apjának a cége 2004-2005-ben, de nem kellett bírságot fizetnie, mert információkat adott a GVH-nak.

2014. október 02. 10:09

Korábban egyébként már írt a hvg.hu arról, hogy Szijjártó István cége, a Vasútépítők közbeszerzéseken kartellezett más cégekkel együtt a Gyurcsány-kormány idején. 2010-ben aztán azért úszta meg a cég a GVH-bírságot annak idején, mert segített a kartellügyet felderíteni. A többiek összesen 7 milliárd forint bírságot fizettek.

Szijjártó Péter erre reagálva azt mondta: „továbbra is büszke vagyok a szüleim teljesítményére, gazdasági, üzleti és emberi szempontból is.” Leszögezte azt is, hogy az apja cége nem kapott büntetést az ügyben.

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
komondor
2014. október 08. 07:23
"Azt mondta, fontos, hogy egy ország külügyminisztere méltó módon tudja fogadni partnereit akár az otthonában is" Ezért kell a nagy ház a jóképű szíjjÁRTÓnak? Remek csapat:-((
Nagytestver
2014. október 03. 10:44
1.Lemond, ha nem, akkor gazdaja lemondatja! 2.Elszamol a papaval egyutt! 3.Fal mellett eloson, bocsanatot ker! 4.Bocsanatot ker a gazdaja is! 5.Derek, becsuletes, munkaban megoszult papajaval bekesen megvarjak az igazsagszolgaltatas donteseit! 6.Senki nem falaz nekik (ergo ez az oldal is felgyorsul, ugyanis lassu)!
A helység galagonya
2014. október 03. 10:05
Kisfiam! Nem baj, ha lopsz, csalsz, hazudsz, csak a végén nyomd fel a barátaidat, így nem lesz bántódásod és a gyermeked majd még büszke lesz rád, hogy egy élet árulásával, besúgásával szép vagyonra tettél szert. Aztán majd neked is lesz luxusvillád valahol.
poppy flower
2014. október 03. 07:45
Biztos voltam benne, hogy nemzetünk egyik büszkesége, Szíjjártó Péter külügyminiszter úr, és csládja feddhetetlen, és makulátlan.És íme, most megtudtuk, milyen eredményeket lehet elérni egy becsületes, és dolgos élettel,ezzel a sok fideszbaromnak egyúttal megfelelő erkölcsi tartást is adva...:)))))))))))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!