Ezért nem mentek szavazni a budapestiek

2014. október 13. 10:44

Szép idő volt, inkább kirándultak, egyébként sem érzik, hogy súlya lenne a szavazatuknak – mondták a főváros különböző parkjaiban napozó emberek az Indexnek.

2014. október 13. 10:44

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2014. október 13. 16:09
Nem a szép idő miatt nem mentek! Megcsinálta böszme a kétszer kétharmadot és a nép az Istenadta nép megunta a böszmeséget! Bal párt nincs! Böszme nem kell! Ezért nem mentek el szavazni! Meg az, hogy a ballibbantak nem hívták fel eléggé a figyelmet, hogy aki nem szavaz az a nyertest erősíti!
David Karúszó
2014. október 13. 12:20
Ha valakinek, akkor nekem lett volna okom arra, hogy ne menjek szavazni. Előzőleg éjszakás voltam. A család nyaggatott hogy menjünk el a kürtőskalács fesztiválra a Városligetbe. Ha már ott voltunk, nézzük meg a pincétől a padlásig a Vajdahunyad várat, mert azt még a nejem nem látta. Amint leszálltam a vonatról, egyenesen a szavazófülkéhez mentem a nagyobbik gyerekkel, de az is ki volt, mint a liba. És szavaztam. Meg is nyertük! "Aki nem nyúl utána, nem kap belőle."
formaegy
2014. október 13. 12:07
Karinthy Frigyes: Magyarázom a bizonyítványom" - "harmadik" felvonás)))
kukagyerek
2014. október 13. 11:31
Ezek, ugyanolyan árulói a magyar nemzetnek, mint akik a rejtett erőtartalékot a magyarok elé soroló, álnemzeti bandára adták a szavazataikat, némi alamizsnáért, vagy annak reményében.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!