Vizsgálat kezdődött Seszták offshore-gyanús cégénél

2014. szeptember 26. 11:09

Uniós támogatásban részesült két éve Seszták Miklós ciprusi és Seychelle-szigeteki tulajdonú kft-je. Ha kiderül, hogy offshore hátterű a cég, vissza kell fizetnie a támogatást.

2014. szeptember 26. 11:09

Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter cége 2012-ben nyert uniós fejlesztési pénzeket. A Miniszterelnökség most kétezer cég, köztük Seszták cége ügyében is utólagos ellenőrzést indított.

A nemzeti fejlesztési miniszter cége esetén azt akarják tisztázni, hogy átlátható-e a ciprusi, illetve Seychelle-szigeteki tulajdonú kft, amely uniós támogatásból valósított meg fejlesztést Seszták autószalonjában.

Akiről bebizonyosodik, hogy valójában offshore vállalkozásra kapott támogatást, annak minden következményt vállalnia kell, a források visszafizetését is – mondta Csepreghy Nándor a Hír TV-nek.

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Agricola
2014. szeptember 27. 10:08
Lehet hogy kiderül, hogy Seszták csak mérhetetlenül jóhiszemű volt. Egy újszülöttnek minden vicc új!
Hogyisvan
2014. szeptember 26. 17:41
..és valaki azt hiszi, hogy ebből kára származhat az ilyen droidoknak? Hiszen ez egy teljesen NER-kompatibilis megoldás!
pubela
2014. szeptember 26. 16:21
Szeretném felhívni a tisztelt Olvasók figyelmét, hogy új, baloldali portál, fórum nyílt: Magyar Baloldal - http://magyar-baloldal.info
Viz Elek
2014. szeptember 26. 15:10
Kezdetben vala P.S. belügyminiszter, mostan vala még S.M. nemzet fejlesztési miniszter.Fújja magát a kis fidesz gömböc,fújja,fujja, aztán majd csak kipukkad!/A baj, hogy addigra már mind a hasában leszünk,mert nincs a láthatáron egy kiskanász a bugylibicskával aki kiszúrja./Egyébként nem gondolnám,hogy egy kuplerájba, egy szüzlányt neveznének ki főmadamnak, de talán a pofátlanságnak azérthatárt kellene azért szabni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!