Világbékéről álmodik Hende Csaba

2014. szeptember 17. 18:58

Béke kell Európának és a világnak, jelentette ki Hende Csaba honvédelmi miniszter a lengyel menekültek Magyarországra érkezésének 75. évfordulója alkalmából szerdán, Budapesten a katyni mártírok emlékművénél tartott megemlékezésen.

2014. szeptember 17. 18:58

Hende Csaba azt mondta: Katyn a múlt, mégpedig Lengyelország és Magyarország, Közép-Európa közös múltja. Mint kiemelte: a történelmi tapasztalat azt mutatja nem lehet szabad Magyarország, ha nem szabad Lengyelország. Nem lehet szabad sem Lengyelország, sem Magyarország, ha nem szabad Közép-Európa. Nem lehet boldog Közép-Európa ha a szomszédban egy nagyhatalmi játszma nyomán háború dúl, fogalmazott a miniszter.

Roman Kowalski budapesti lengyel nagykövet azt mondta: szeptember 17. a lengyel történelem tragikus évfordulója. „Nem feledjük, hogy már a szovjet agresszió másnapján megnyíltak a magyar határok lengyel menekültek tízezrei előtt.”

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bankkárkormány
2014. szeptember 17. 22:44
Világbékéről álmodik Hende Csaba Azért adta az ukránoknak a T-72-es tankokat mert elkötelezett békeharcos:)))))))))))))
Bankkárkormány
2014. szeptember 17. 22:42
vtzmks ""a honvédelmi miniszterek sora, amelyeknek csak kvintesszenciája Hende Csaba, ez a mindenre tökéletesen alkalmatlan, azonban rendkívül szervilis ember," Az MDF-ben Jobbágy volt szegény beceneve Én kicsit sajnálom, szar élete lehetett, évtizedeken átt nás végbelében élni az életét Azt szeretem hogy amikor Vona Gábor beszél a parlamentben, pont alatta ült Hende (meg Németh) , hát az a 2 kifejezéstelen, 4 doboz LESZAROM tablettát bevvett, öveges, semmitmondó tekintet, amiról 1 KN-ről virit hogy megveti a magyarokat, az csak azt a 2.1 millió aljas fidesz-szavazót minősíti, akik egy ilyenre szavaznak
vakhangya4
2014. szeptember 17. 21:59
Hende új kabinetfőnöke.....van még lejjebb?
a helység fakopácsa
2014. szeptember 17. 21:53
Si vis pacem, para bellum!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!