Fideszes polgármester nyit meg norvég alapos programot

2014. szeptember 23. 11:57

Keszey János, Balatonalmádi fideszes vezetője kedden megnyit egy norvég pénzből létesülő nagycsaládos, hálózatos programot, ahol Polgár Tamás, a norvég nagykövetség tanácsadója is köszöntőt fog mondani – írja a 444 és a Népszabadság.

2014. szeptember 23. 11:57

Balatonalmádiban norvég pénzekből támogatnak egy nagycsaládos programot, amely a nők elhelyezkedéséért és esélyegyenlőségéért küzd. A Balaton Nóra-Pontot a város fideszes polgármestere, Keszey János nyitja meg kedden. Az eseményen Polgár Tamás, a norvég nagykövetség tanácsadója is köszöntőt fog mondani – írja a 444 és a Népszabadság.

 
Keszey a Fidesz-KDNP színeiben újra indul az októberi önkormányzati választásokon.

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2014. szeptember 23. 13:59
Mi ebből a tanulság? A Norvég Alap néha hasznos dolgot is finanszíroz és ezt a kormánypártok is akceptálták. (De, ha ezek a nagycsaládosok hogyan készíts házilag bombát tanfolyamot hallgatnak, vagy gyűlöld te is a kormányt oktatáson vesznek részt akkor érdemes őket lefülelni.)
Apáczai
2014. szeptember 23. 12:31
Fehér holló! A liberálfasiszták bevett gyakorlata, hogy mutatóba odalöknek pár milliót tisztességes célokra, majd azt mutogatják, elfedve a nagy lenyúlásaikat.
Ouroboros
2014. szeptember 23. 12:08
http://youtu.be/wl_auj1ybVA
Secnir
2014. szeptember 23. 12:05
hogy van az a mondás a lófasszal meg a házhozmenéssel?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!