Budapesten ad elő Reagan beszédírója

2014. szeptember 22. 17:48

Félidős választás az Egyesült Államokban: Végveszélyben a Republikánus Párt? címmel tart előadást aktuális amerikai politikai kérdésekről Budapesten Clark S. Judge, Reagan egykori beszédírója.

2014. szeptember 22. 17:48

Clark S. Judge a White House Writers Group alapítója és ügyvezető igazgatója Ronald Reagan elnöksége idején a Fehér Ház szövegírója volt, majd a világ vezető vállalatainak adott tanácsokat stratégiai és kommunikációs kérdésekben az Egyesült Államokban és máshol. Publikál többek között a Wall Street Journalban, a Financial Times-ban és a New York Times-ban is.

A Danube Institute által szervezett előadásra szeptember 24-én, szerdán, 13.45-kor kerül sor a budapesti Corvinus Egyetem új épületének C termében (Budapest, Közraktár utca 4-6.

Az eseményen való részvétel regisztrációhoz kötött, regisztrálni ezen a linken keresztül lehet.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!