A Liberálisok magabiztosan várják a választást

2014. szeptember 06. 17:33

A Liberálisok nyugodtan várják az októberi önkormányzati választásokat és biztosak abban, hogy Budapesten el tudják indítani főpolgármester-jelöltjüket: Bodnár Zoltánt.

2014. szeptember 06. 17:33

Erről Fodor Gábor, a párt elnöke, független országgyűlési képviselő beszélt újságíróknak szombaton a főváros XIII. kerületében rendezett Pozsonyi Piknik nevű rendezvényen, ahol a Liberálisok aktivistáival közös aláírásgyűjtést tartott.

Az ellenzéki politikus emlékeztetett arra, hogy pártja országszerte összesen 380 polgármestert és önkormányzati képviselőt kívánt indítani, a jelöltállítási folyamat pedig szombatig vidéken a legelőrehaladottabb, ott az indulni szándékozók 90 százaléka összegyűjtötte a szükséges aláírásokat.

Fodor Gábor úgy fogalmazott, a fővárosban is nyugodtak, hiszen szombatig ötezer választó támogatta Bodnár Zoltánt, a hétvége további részében pedig folytatják az aláírásgyűjtést, így a Liberálisok szerinte biztosan elindíthatják főpolgármester-jelöltjüket. Bodnár Zoltán elmondta, megválasztása esetén a városvezetésben nagy hangsúlyt kapnának a Pozsonyi Piknikhez hasonló különböző civil kezdeményezések.

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ángyán Páván
2014. szeptember 08. 01:14
"Pozsonyi Piknik " Egy fija eredeti ötlet.
Brigadéros
2014. szeptember 06. 23:28
Liberálisoknál már az is nagy győzelem, ha egyáltalán el tud indulni a jelöltjük... :)
kamasuka
2014. szeptember 06. 19:20
Meg lesz-e a jelöltállításhoz szükséges aláírás? Érvényesek lesznek-e?
balbako_
2014. szeptember 06. 18:42
Én is biztos vagyok többet nem találkozunk választáson.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!