Liberálisok: Álljon a főpolgármester-jelöltünk mögé az ellenzék!

2014. augusztus 02. 11:25

Fodor Gábor bejelentette, hogy Bodnár Zoltánt, az MNB volt alelnökét jelölik a főváros élére.

2014. augusztus 02. 11:25

Bodnár Zoltán lesz a Magyar Liberális Párt főpolgármester-jelöltje az októberi önkormányzati választáson - jelentette be a párt elnöke szombaton Budapesten, sajtótájékoztatón. Fodor Gábor a Március 15. téren, a Petőfi-szobornál azt mondta, az MLP önállóan indul a választáson, és önállóságukat azzal is megjelenítik, hogy önálló főpolgármester-jelöltet is állítanak.

Kijelentette, hogy a miniszterelnök tusnádfürdői beszédében harcot hirdetett a liberálisok és a liberális állam ellen, a liberálisok pedig felveszik a kesztyűt. A politikus bemutatta jelöltjüket, Bodnár Zoltánt, a párt gazdasági főtanácsadóját, aki korábban a Magyar Nemzeti Bank alelnöke is volt. Bodnárt komoly ellenzéki jelöltként jellemezte, ezért azt várják a baloldali ellenzéki pártoktól, „hogy álljanak mögé és támogassák”.

 

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Búbos Blanka
2014. augusztus 04. 07:24
Hoppá, 100%-kal nőtt a pártlétszám Fodor(ék)nál ;)
Qui prodest
2014. augusztus 02. 23:40
Liberálisok: Álljon PEDOFIL saját lányát molesztáló demszky és tarlós tanácsadó Bojár Iván András mellé az ellenzék http://www.privatkopo.hu/WebArticleShow.aspx?AGM=Joghalo&AN=gyermekmolesztalas&MN=Joghalo&LN=Hungarian http://kuruc.info/r/2/131165/
kitiltott
2014. augusztus 02. 23:31
Magyar Liberális párt .. ,magukon kívül hán szavazójuk lehet? 320?
Kvasztics Fedor
2014. augusztus 02. 21:14
Hát, ez nem semmi! Egy politikai eltartott, aki Gyurcsány kivett a szemétkosárból, követeli, hogy álljon az ő jelöltje mögé az ellenzék!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!