Gyurcsányt kellett ütni, Rogánt nem lehetett

2014. augusztus 29. 10:57

Kitálalt az Egyenlítő TV főszerkesztője, aki azt állítja: a szocialisták ellopták a blogját. Németh Gábor elmondta: akkor akadt ki, amikor Gyurcsányt és Bajnait kellett ütni, de Rogánt és Habonyt nem lehetett.

2014. augusztus 29. 10:57

Az Egyenlítő TV blogot alapító és egészen a közelmúltig főszerkesztő Németh Gábor kitálalt az Átlátszónak arról, hogyan lopták el a blogját a szocialisták. Németh elmondta, hogy az évek alatt egyre nagyobb kontrollt próbált gyakorolni fölöttük az MSZP Velez Árpádon keresztül. Több sztorit is kaptak tőlük, ilyen volt Lázár János lízingelt autójának ügye is.

Később többször konfliktusba keveredett Németh és a párt, mivel a főszerkesztő állítása szerint a párt több Rogán Antalról, vagy Habony Árpádról szóló sztorit leállított, miközben azt ösztönözték, hogy a blog támadja Bajnai Gordont és Gyurcsány Ferencet. Németh szerint a két volt miniszterelnökre kifejezetten ellenségként tekintettek, miközben a fent említett kormánypárti körökkel Németh vélelmezése szerint jó kapcsolatokat ápoltak egyes szocialista körök.

A főszerkesztő szerint később megkeresték, hogy mennyiért eladó a blog. Sajtóhírek szerint 35 milliót kért a blogért. Másnap megvonták az admin-jogosultságait a blogon. Az Átlátszó megkereste Velez Árpádot, aki elismerte: valóban utasította Csanádi Dávidot Németh jogosultságainak bevonására. Csanádi szerint azonban ilyen utasítás nem történt: az Egyenlítő közössége érezte úgy, hogy a főszerkesztő viselkedése veszélyes a blogra.

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2014. augusztus 30. 22:24
"Még 2009-ben jogerősen 2 év, 5 év próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték Németh Gábort, az MSZP-közeli Egyenlítő blog alapítóját bankkártyával való visszaélés miatt – mondta el a MNO-nak Marton Zsolt szombathelyi alpolgármester ügyvédje. Minderre a Marton kontra Németh rágalmazási ügy iratismertetésén derült fény, mivel a nyomozó hatóságoknak kötelező az érintett személy korábbi cselekményeit összegyűjteni. Az ügyvéd elmondta, hogy a bankkártyával való visszaélést 2006-ban követte el az elítélt. A rendőrség a MNO-nak megerősítette, hogy Némethnek van priusza, de bővebb tájékoztatást nem adott."
kurbitalis
2014. augusztus 30. 08:28
Üssétek csak egymást, gyerekek!:-)) A fejeteknek már mindegy, tele van jeges vízzel. Íme, amikor a kis haramiák is egymás zsebében turkálnak, egymást bunkózzák le. :-)))
kispufi
2014. augusztus 29. 23:15
na már megint egy futóbolond-fan. lesz még ebből egységes, új és hiteles demokrata baloldal, egységesen új és hiteles demokrata vezérürüvel. gratulálok előre is minden résztvevőnek.
br-o
2014. augusztus 29. 17:45
Mi vihet rá egy 40 év alatti magyart, hogy az MSZP szekerét tolja?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!