Értékalapú együttműködés van az LMP és a 4K! közt

2014. augusztus 14. 16:57

Szél Bernadett unja, hogy mindenki a 4K! füves akcióit emlegeti fel az együttműködésük kapcsán.

2014. augusztus 14. 16:57

Szél Bernadett elmondta: már a parlamenti választások előtt is tárgyaltak a 4K!-val, és bár azok a megbeszélések „kurtán-furcsán” végződtek, ő azonban mindig reménykedett a folytatásban. 

A 4K! korábbi provokatív akcióit firtató kérdésekre Szél azt mondta: nem érti, miért ezt kérdezik tőlük egyfolytában. Leszögezte: inkább a zöld területek növeléséről, a tömegközlekedés javításáról és a többi programpontjukról akar beszélni.

Szerinte például a budapesti tömegközlekedésben az államnak akár egyharmados arányban is szerepet kellene vállalnia, ahelyett, hogy kiszerveznék az egyes járatokat.

 

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kurbitalis
2014. augusztus 15. 10:10
Széll Bernadett egyik kezébe fűnyíró, a másikban szénalapát. :-D Csinosom drága minden nap meglep minket egy magas röptű gondolattal, mellyel láttatni engedé, minő mélységei vannak az ő setétségének. :-))
kurbitalis
2014. augusztus 15. 10:06
Nem is gondolt az ember másra, hogy az LMP értékrendje azonos a 4K anarchisták értékrendjével: kábítószer, buli, hanta. Schliffentyű jól leantiszemiztátta magát Kápó Olgával, mert szerinte aki jobboldali, az antiszemita. Érzékenyebb szemű és fülű néző azonnal mögé látott a gyenge színjátéknak. Azt hitte az ostoba, hogy majd ezzel szimpátiát kelt a jobboldal, nemzet liberálisok között. Csak a naívak hitték el ezt a performanszban előadott süketelést. Schliffentyű mondjon bármit autonómia ügyben, az is csak az erdélyi-magy kettős állampolgárok szavazataiért előadott műsor. A TASZ-os, norvég alapú, az USA által gründolt LMP szadeszes volt, most is sz és az is marad. :-D
atila68
2014. augusztus 15. 09:27
Szél Bernadett LMP vagy 4K! ? Komolyan nem tudom már ki van kivel.
kjkj945
2014. augusztus 15. 08:17
Értékalap! lmp = 0 4k = 0 együtt 00 tehát ...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!