380 liberális jelölt indul ősszel

2014. augusztus 28. 19:45

A Magyar Liberális Párt színeiben polgármester- és képviselőjelöltként 380-an indulnak országszerte az őszi önkormányzati választáson, jelentette be Fodor Gábor Miskolcon.

2014. augusztus 28. 19:45

Fodor ssmertetése szerint 37-en polgármesterjelöltként méretik meg magukat. Szerinte ez rendkívül magas szám, és büszkék arra, hogy fiatal pártként szép eredményeket értek el. Arról is beszámolt, hogy a jelöltek zöme Budapesten indul, vidéken pedig 101-en képviselőjelöltként, 17-en polgármesterjelöltként. Közölte, hogy a Magyar Liberális Párt Miskolcon Rózsa Edittel van, akivel ő is nyolc évig dolgozott együtt a parlamentben.

Mint mondta, Kriza Ákosnak, Miskolc Fidesz-KDNP-s polgármesterének sokan vetik a szemére, hogy a város nem úgy fejlődött, ahogy ígérte, nem volt olyan kitörése a régiónak, mint sokan várták. „Szomorúan látjuk a baloldali pártok marakodását, Budapesten is csak kínnal-keservvel egyeztek meg. Miskolcon is azt látjuk, hogy a baloldal jelöltje, Pásztor Albert mögött finoman szólva is nem egységes a csapat” - tette hozzá Fodor.

Szerinte Rózsa Edit megválasztása esetén a békét hozza el a városba, és a fejlődést jelenti Miskolcnak. Rózsa Edit azt mondta, Miskolcon az emberek békére vágynak. Épp ezért arra kéri pártpolitikus jelölttársait, hagyjanak fel a háborúzással. Véleménye szerint az itt élő emberek készek arra, hogy ha lehetőséget kapnak, saját magukat húzzák ki abból a helyzetből, amelybe kerültek. A polgármesterjelölt nyílt levélben etikai kódex elfogadására kérte jelölttársait. Megjegyezte, hogy nem a jobb- és baloldaliak között húzódnak az árkok. Azokra számít, akiknek legutóbb nem volt kire szavazniuk, és akiknek elegük lett az áljobboldali és álbaloldali politizálásból.

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2014. augusztus 29. 14:18
Nem semmi! Egy három tagból álló "erő" indít 380 jelöltet. Honnan a lé?
Vén Csataló
2014. augusztus 29. 11:17
A hír pontos (valós) címe: 380 SZDSZ-árva az úgynevezett "Liberálisok" színeben próbál ősszel beférkőzni a hatalomba.
tóth mária
2014. augusztus 29. 11:03
1 ember is sok "ezekből" !
balbako_
2014. augusztus 29. 07:13
Itt lehet karriert csinálni. Aki csak érdeklődik náluk, már jelölt lehet a választáson. No, ez a szám felöleli a várható szavazatok számát is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!