„Sokféleképpen lehet egy módosítót értelmezni”

2014. július 02. 17:53

L. Simon László így magyarázta, miért nem tudta, mi van a saját javaslatában. Ettől még alkalmasnak tartja magát a képviselői munkára.

2014. július 02. 17:53

L. Simon arról is beszélt, miért az ismerőseit hívta meg egy pályázatra: szerinte a közpénz felhasználásának ez a leghatékonyabb módja, mert tudja, hogy ők jó munkát végeznek. „Meghívásos pályázatnál fel kellett volna csapnom a szaknévsort és hívni egy olyat, akit nem ismerek?” – kérdezte.

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2014. július 03. 09:25
Orbanisztáni hétköznapok...
A helység galagonya
2014. július 03. 08:35
Ahhoz, hogy egy törvénytervezetet módosítsanak nem árt, ha a beterjesztő az eredeti tervezetet ismeri.L. Simon láthatóan nem ismeri saját benyújtott tervezetét sem. Sebaj. Gombot nyomogatni még jó lesz.
poppy flower
2014. július 03. 08:12
És L. Simon még a csiszoltabb kövek közé tartozik a fidesz ékszerboltjában! Katasztrófa ez az ország, ez a kormány, úgy ahogy van.
Anton Chigur
2014. július 03. 07:50
Érdekes, ebben a thread-ben valahogy nem jelentek meg a narancsos pajtik, hogy elmagyarázzák, hogyan lehet többféleképpen értelmezni, hogy kell-e valakinek adót fizetni, vagy sem. L. Simon meg egy tengerimalac, öltönyben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!