Pirotechnikai eszközt dobtak a Dohány utcai zsinagógára

2014. július 28. 08:19

Izraelért demonstráltak a Dohány utcai zsinagógában vasárnap este, miközben egy ismeretlen pirotechnikai eszközt dobott az épület lépcsőjére. A rendőrség garázdaság miatt eljárást indított az ügyben.

2014. július 28. 08:19

Garázdaság bűncselekménye miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen a rendőrség Budapesten, a Dohány utcai zsinagóga lépcsőjére dobott pirotechnikai eszköz miatt – közölte honlapján vasárnap este a rendőrség.

A zsinagógában vasárnap tartották a Békés demonstráció Izraelért című rendezvényt. A rendezvényről távozva az MTI tudósítója azt látta, hogy rendőrségi tűzszerészek dolgoznak az épületnél. A rendőrség közleményéből kiderül: a rendelkezésre álló adatok szerint 16 óra 10 perc körül a zsinagóga lépcsőjére egy ismeretlen ember ismeretlen pirotechnikai eszközt dobott. Közölték: ez a rendezvényt nem zavarta meg, senki nem sérült meg, anyagi kár nem keletkezett.

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kuwiq
2014. július 28. 17:23
ha az eszköz ismeretlen, akkor miből derült ki, hogy pirotechnikai?
alex44
2014. július 28. 12:19
emlékműtől még nem vonultak át a zsinagóga elé?
alex44
2014. július 28. 12:15
na , micsoda sivalkodás lesz, pár éve valaki csak beszólt a schweitzer rabbinak és milyen sikoltozás volt.
ciseaux
2014. július 28. 11:01
mi az a "pirotechnikai" eszköz? Most szombaton volt errefelénk valakinek a szülinapja, gondolom, mert itt is használtak pirotechnikai eszközöket, de, bár a XVI.-ker rendőrség 3 sarokra van, nem jött kis enki....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!