Schmuck: Tiszteletet Horn Gyulának!

2014. június 19. 10:11

Horn Gyula volt szocialista miniszterelnöknek, a baloldal ikonikus alakjának minden tisztelet kijár, és ezért méltatlan, hogy egy évvel a halála után még nem áll a síremléke – mondta Schmuck Andor, miután megkoszorúzta a volt miniszterelnök sírját.

2014. június 19. 10:11

Scmuck Andor, a Szociáldemokraták Magyar Polgári Pártjának elnöke csütörtökön a Fiumei úti sírkertben megkoszorúzta az egy évvel ezelőtt elhunyt Horn Gyula sírját. Schmuck szerint Hornnak tisztelet kijár, és ezért méltatlan, hogy egy évvel a halála után még nem áll a síremléke.

Schmuck Andor a koszorúzás után azt javasolta az MSZP-nek, kezdje meg a síremlék felállításának előkészítését, amelyhez, ha kell, anyagilag is hozzájárul. „Tudom, hogy a szocialisták most mással vannak elfoglalva, de ha elfeledkeznek legfőbb tisztjükről, akkor ott nagyon nagy a baj” – jegyezte meg.

 

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tóth mária
2014. június 19. 14:23
Horn közönséges gyilkos volt, Schmuckból meg kb. ennyit néztem ki!
Vlagyimir
2014. június 19. 12:48
ő volt az a magyar miniszterelnök, aki kétharmados többség birtokában elsőként egy olyan jogszabályt hozott, mely szerint alkotmányt csak négyötödös többséggel lehet módosítani, megkötve saját kezét is, hogy pártjának és koalíciós partnere hebehurgyáinak elvegye a kedvét a demokrácia csorbításától. a pufajkás jobb demokrata volt, mint politikai ellenfelei valamennyien, aki ha a kényszernek engedve végrehajtatott is megszorításokat, soha nem a legszegényebbek rovására.
őshonos
2014. június 19. 12:02
Megy megint a néphülyítés..meghalt ennyi,és itt abba lehet hagyni a dolgot.Ne akarjunk szobrot emelni Neki,és egyéb dolgokat.Ne felejtsétek el,hogy Ő elsősorban moszkovita volt,nem is lehetett más,mert nem kerülhetett volna a hatalom közelébe.Ráadásul az a fajta internacionalista aki szovjet érdekeket kiszolgálta feltétel nélkül.Ezek az emberek olyan környezetben éltek,hogy veregették annak a vállát,biztosították támogatásukról,azt akiről már tudták,hogy alá van írva a halálos ítélete.Hazugság mindenhol:hazudtak egymásnak,hazudtak a népnek...mindenek.56-os múltja máig tisztázatlan,és az is marad.A sokat emlegetett határnyitásról pedig annyit..ha Gorbacsov nem bólint rá nem történik semmi.Megmerem kockáztatni,hogy ebben is szovjeteknek való megfelelés volt az első szempont,és később jött rá,hogy ebből jól lehet kijönni.
kuwiq
2014. június 19. 11:55
tényleg ikonikus koralak pufajkásként irtotta a magyarokat, a diktatúra egyik kegyeltje volt, végül választott miniszterelnök, a nemzeti vagyon egyik fő elherdálója, tübb millió ember füldönfutóvá tevője külön külön mindegyikért érdemelt volna valamit
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!