Jobbik: Bajnai csak ne beszéljen nemzetbiztonsági kockázatról!

2014. június 06. 16:26

Nevetségesnek és arcpirítónak tartja a Jobbik, hogy az Együtt-PM egyik napról a másikra nemzetbiztonsági átvilágítás alá akarja vetni a Külügyi bizottság tagjait, miközben Bajnai Gordon a hétvégén a Bilderberg-csoport „konspiratív, titkos ülésén” vett részt.

2014. június 06. 16:26

Az Együtt-PM szerint Kovács Béla esete is mutatta, hogy a jobbikosok nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek, ezért a nemzetbiztonságról szóló törvény módosítását javasolják, hogy a parlament külügyi bizottságának tagjait is át kelljen világítani.

A Jobbik nevetségesnek és arcpirítónak tartja a javaslatot. Gyöngyösi Márton közleményében bírálta, hogy az a párt tette ezt a javaslatot, amelynek vezetője hétvégén a Bilderberg-csoport „konspiratív, titkos ülésén részt vett”, és amelyen sajtóhírek szerint Magyarország gyengítésének módjaként a befektetők elriasztását jelölték meg.

A jobbikos politikus úgy fogalmazott: fokozza a „baloldali törpepárt pofátlanságát” az a tény, hogy a mai napig nem tudni: vajon pusztán Bajnai Gordon „kenetteljes pillantásáért” vagy pedig bizonyos titkos feladatok elvégzéséért pénzelte az ő Haza és Haladás Alapítványát külföldről több mint egymilliárd forinttal többek között az amerikai Demokrata Párthoz köthető Center for American Progress.

Gyöngyösi Márton leszögezte: pártja továbbra is követeli, hogy nemzetközi minták alapján vegyék nyilvántartásba és nyilvánítsák ügynök szervezeteknek a külföldről pénzelt nem kormányzati szervezeteket. Azok esetében valóban fennáll annak a veszélye, hogy külföldi utasításra Magyarország szuverenitását kell gyengíteniük – érvelt a politikus. 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
magnamater
2014. június 06. 17:54
Azt még meg lehet érteni, Orbánék mért nem foglalkoztak az ügynöklistával, de annak mi az oka, hogy a nyíltan magyarellenes személyeknek /Bajnai, Tabajdi, Gurmai Zita, Göncz Kinga stb/ mért nincsenek felelősségre vonva?
atila68
2014. június 06. 17:11
A Bajnai féle minoritás felköpött, és aláállt.
Berecskereki
2014. június 06. 16:43
:D "nemzetbiztonsági kockázat" Magyarország ebben is jobban teljesít!
Berecskereki
2014. június 06. 16:40
Már megint majd mindenki bennünket irigyel, hogy egyesek szerint Magyarországnak van egy KGBélája és egy KGBajnaija. Miközben egyes volt miniszterek, pártvezetők nyomorognak és kénytelek potencianövelőt árusítani. Mi lesz még itt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!