Idén sem engedték be Farkasházyék a Hír TV-t

2014. június 21. 15:01

Helyhiányra hivatkozva idén sem engedték be a Hír TV stábját és a Magyar Nemzet fotósát a balatonszárszói találkozóra.

2014. június 21. 15:01

A találkozóra érkező Kovács László a Hír TV-nek azt mondta, még nem tudja, miről lesz szó, de felszólalásában javasolni fogja, hogy olyan baloldali vezetőt válasszanak, akinek nemcsak választási, hanem kormányprogramja is van.

 
„Az a jó jelölt, aki a kampányban nagyon nagy hatást tud kifejteni, tehát egy karizmatikus személyiség, de nem elég megnyerni a választást 2018-ban, kormányozni is kell. Nem elég, ha valaki karizmatikus személyiség és jó szónok, jó miniszterelnöknek is kell lennie, különben hamar csalódnak a választók” – nyilatkozta Kovács László, az MSZP volt elnöke.

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
basatu
2014. június 23. 05:22
Az én házam az én váram,azaz azt engedek be akit akarok és ez magánügy!Mellesleg a levitézlett emberkék akik azt hiszik hogy van mit keresniük a közéletben azok tévednek,ezt már tapasztalhatták aválasztások alkalmával,azaz nagy nullák!
Rydell
2014. június 22. 10:26
Kovács László nem akar visszavonulni a politikai élettől?
kuwiq
2014. június 22. 10:01
attól rettegnek, hogy kiröhögik őket pedig az így is megeshet
Berecskereki
2014. június 22. 09:55
Hiába újította fel Teddy a budit, a tartalom nem változott.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!