Rögtön az EP-választás után egyezkedne Budapestről az MSZP

2014. május 23. 16:54

Az MSZP szerint a fővárosban többségben vannak a változást akarók, ezért rögtön az EP-választás után egyeztetést kezdeményeznek a többi demokratikus ellenzéki párttal Budapest jövőjéről.

2014. május 23. 16:54

Az MSZP tárgyalást kezdeményez Budapest jövőjéről a demokratikus ellenzék parlamenti pártjaival; az egyeztetéseket már az európai parlamenti választás után elkezdenék – írják közleményükben. Szerintük az április 6-ai szavazás is azt mutatta: a fővárosban többségben vannak a változást akarók. 

A párt budapesti elnöksége háromfős tárgyalódelegációt állított fel, amelynek vezetője Horváth Csaba főpolgármester-jelölt, és tagja Alexa György társadalompolitikai és Trippon Norbert ügyvezető alelnök.

Közleményükben azt írták: egyeztetést és együttműködést szeretnének a város újraindítása, a szabadság és az együttműködés helyreállítása, az odafigyelő, tiszta és biztonságos Budapest érdekében. Úgy vélik: „a várost sehová nem vezető, jövőtlen politika ejtette foglyul, amely saját fennmaradása érdekében összes erőforrását hajlandó lenne felélni és tönkretenni”.

Azt közölték: a város működéséhez szükséges erőforrások jelentős részét a kormány elvette, és szerintük ebben partnerre talált a várost vezető fideszesekben, akik „a budapestieket magára hagyva ellenállás nélkül támogattak minden diktátumot”.

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2014. május 24. 07:34
Milyen lehet egy alkotmányos demokráciában egy nem demokratikus párt? Ez megy lassan három esztendeje. Mintha alkotmányos demokráciában lehetne demokratikus, meg nem demokratikus egy párt.
Ángyán Páván
2014. május 23. 22:01
Trippon Norbert 2007-ben lett a IV. kerület alpolgármestere. Tisztségéről a botrányosra sikeredett újpesti tűzijáték után mondott le. Most, hogy váratlanul távozott posztjáról, a számára 8 millió forint közpénzből vásárolt Ford Mondeót nem viheti magával, a vagyonkezelőnek kéretlenül lepasszolt Ford Focust pedig nem adják vissza neki. 2016-ig az UV Zrt. fizeti utána a havi 60-70 ezres törlesztőrészletet, bár a cégnek igazából semmi szüksége nem volt a járműre. http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/autot-vetetett-az-ujpesti-alpolgarmester-2028712
Alarik
2014. május 23. 21:46
Azt pedig láttuk hogyan műkődtetitek ti Budapestet, volt rá 20 évünk, hogy megtapasztaljuk. Elég volt, végleg!
Alarik
2014. május 23. 21:43
Most szólok, hogy Horváth Piperkőcke esélytelen, de a nagy egyeztetés eredménye bizony az ő főpolgármester-jelöltsége lesz. Mert a Maszop nem érti, hogy a lejátszott emberei közé tartozik ez a szánalomhalmaz is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!