Szili Katalin felajánlotta lemondását

2014. április 09. 19:13

Felajánlotta lemondását a Közösség a Társadalmi Igazságosságért elnökségének Szili Katalin, párt alapító elnöke. A KTI nem indul az európai parlamenti választásokon, ám leszögezi,, hogy a magyar országgyűlési választásokra fordított energia részükről nem volt hiábavaló.

2014. április 09. 19:13

 Közösség a Társadalmi Igazságosságért Néppárt az európai parlamenti választásokon nem vesz részt, szervezeti átalakítással folytatja működését. Erről egy tisztújítással egybekötött május végi kongresszuson döntenek – közölte a párt szerdán az MTI-vel.

 
Közleményük szerint kedden Szili Katalin pártelnök a KTI elnökségének és Koordinációs Testületének felajánlotta lemondását, de ezt a testületek nem fogadták el. Döntés született arról, hogy a KTI-t a létrehozó szervezetek hagyományosan felépülő, saját tagsággal bíró párttá alakítják.
 
Emellett a társult szervezetek vezetői úgy döntöttek, hogy az európai parlamenti választásokon a KTI ne vegyen részt, mivel a sikeres szereplésre nincs reális politikai esély. Az őszi önkormányzati választásra viszont készülnek. 
 
Kiemelték továbbá: „az országgyűlési kampányra fordított erőforrások és munka nem volt hiábavaló”. A parlamenten kívüli pártok között a KTI jó esélyekkel vághat neki a következő időszaknak – olvasható a párt közleményében.
 
A KTI a vasárnapi országgyűlési választáson országos listán 0,22 százalékot, 10 486 szavazatot szerzett.
 

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
talán
2014. április 10. 11:24
Összefoghatna a Kati párt az Sms párttal és Fodor féle akármivel, már kezdetben 3 tagjuk lehetne.
hátakkor
2014. április 10. 10:21
"Szili Katalin felajánlotta lemondását" kinek?
Harcos_hungary
2014. április 09. 21:51
milyen nagy döntést hozott ez a Szili Katalin, csak valaki azt magyarázza már el, hogy tulajdonképpen kinek volt Ő a mije
Jancsipapa
2014. április 09. 21:43
Szili Katalin lemond ,de Szili Katalin nem fogadja el a lemondást .Ha már tagság nincs ,legalább elnök legyen ...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!