Paks: feljelentést tesz az LMP a kommunikációs tender miatt

2014. április 18. 12:09

Az LMP szükségtelennek tartja azt az 550 millió forintos megbízást, amelyet az I.M.G. Inter Media Group Kft. nyert el Paks II. kommunikációjára.

2014. április 18. 12:09

Az LMP az államnak vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés gyanújával tesz feljelentést, mert a párt szükségtelennek tartja azt az 550 millió forintos megbízást, amelyet az I.M.G. Inter Media Group Kft. nyert el Paks II. kommunikációjára – közölte Szél Bernadett. A Lehet Más a Politika társelnöke azt írta, hogy a kommunikációs tenderről szóló döntés akkor született, amikor a kormány még nemzetközi tenderről beszélt a paksi bővítés kapcsán. Tender helyett azóta „Orbán-Putyin paktum köttetett”, a kommunikációs megbízás azonban ugyanaz maradt, ami „azt valószínűsíti”, hogy a pénz elköltése az elsődleges, nem az, hogy bárkit is meggyőzzenek – fogalmaz.

A politikus szerint meggyőzésre „nagy szükség nincsen”, mert a bővítésről nem folyt vita, sem az állampolgárok, sem a parlamenti képviselők véleményét nem kéri senki. „Ráadásul a közmédia folyamatosan reklámozza a bővítést azzal, hogy csak atompárti szakértőket engednek szóhoz jutni, kritikus vagy semleges vélemények nem jelenhetnek meg” – vélekedett. A Magyar Villamos Művek (MVM) Zrt. is folyamatosan reklámozza az atomenergiát, teljesen felesleges ezért újabb pénzeket fordítani ugyanerre a célra - tette hozzá.

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ptiszai
2014. április 19. 12:03
Mondja már meg nekem bárki? Aki nem tetsziket nyomott az tényleg azt hiszi mindent ellophat a Fidesz rabló pártja? Idióta rabló fideszes, orbánista, korrupt választók.
kitiltott
2014. április 18. 20:55
nem vették észre a barmok hogy ez a Paks ellenesség nem pálya?
goldman
2014. április 18. 16:49
Amúgy a Józsa elvtársatok 6 milliárdjához mit szóltok húgyagyú banda?
VakzKommondor
2014. április 18. 14:32
HA az MVM nem reklámozna, hogyan lopnák ki a pénzt? Ne legyünk már ilyen szigorúak! Csak egy néhány plakát a focipályák szélén, és huss néhány milliárd! Jobban Teljesít. Nem mintha a jelenlegi komcsik elődei nem ezt csinálták volna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!