Orbánnál jártak a Mazsihisz vezetői

2014. április 30. 14:41

A kormányfőnél jártak a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségének vezetői szerdán Orbán Viktor miniszterelnök meghívására.

2014. április 30. 14:41

Orbán Viktor miniszterelnök meghívására a kormányfőnél jártak a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségének (Mazsihisz) vezetői szerdán – közölte a Mazsihisz. A megbeszélésen a kormányzat részéről Balog Zoltán emberierőforrás-miniszter és Lázár János Miniszterelnökséget vezető államtitkár is részt vett – tudatták.

 
Mint írták, a találkozón a vallási szervezet részéről Heisler András, a Mazsihisz elnöke, Tordai Péter, a Budapesti Zsidó Hitközség ügyvezető igazgatója és Kardos Péter főrabbi vett részt. A közlemény szerint Heisler András úgy nyilatkozott: a beszélgetés őszinte hangnemben telt.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
freehckr
2014. április 30. 15:06
Kicsit túl kevés az infó. Mintha a tegnapi BL elődöntőről lehoznátok egy hírt, hogy mely csapatok játszottak, melyik játékosokkal milyen felállásban, de a végeredményt nem említenétek... :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!