Már magyarul is használható a Prezi

2014. április 16. 09:43

Az internetes prezentációkészítő szoftvert fejlesztő Prezi magyar nyelvű kiadással ünnepli ötödik születésnapját, így az az angol, német, francia, spanyol, portugál, japán és koreai mellett immár magyarul is elérhető.

2014. április 16. 09:43

A Prezi közleményében kiemeli: A Prezi magyar nyelvű kiadásával egy időben a cég budapesti irodájában megnyitja a Prezi Ötletek Háza (Prezi House of Ideas) nevű közösségi teret, ahol globálisan releváns, lokálisan fontos témákról lesznek konferenciák és találkozók. A cél, hogy a tudomány, a művészet és a technológia legizgalmasabb újdonságairól beszéljenek Magyarországon is.

A Prezi, szemben a hagyományos slide alapú prezentációs szoftverekkel, térben elhelyezett képeken, videókon és szövegen keresztül mesél el egy-egy történetet.

A Prezit 2009-ben alapította Árvai Péter, Halácsy Péter és Somlai-Fischer Ádám. Az indulás után nem sokkal a világ leghíresebb előadásait szervező cég, a TED Conferences fektetett be a Prezibe. A gyors növekedésnek és az egyre több felhasználónak köszönhetően még 2009-ben megnyitották a cég második irodáját San Franciscóban. Ma több mint 40 millió ember használ prezit, a világ 190 országában. A TED Conferences mellett az ACCEL Partners és a Sunstone Capital is befektetett a cégbe.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
maszlinás borkány
2014. június 28. 00:08
A Prezi alapjaiban változtatta meg a prezentációs szoftverek világát. Zseniális! Innen is gratulálok a készítőknek! Azt viszont határozottan nehezményezem, hogy minden évben, magyar viszonylatban borsos díjat kell fizetni érte. Véglegesen megvásárolni nem lehet. Legalábbis pár hónappal ezelőtt még így volt. Jó volna, ha ez megváltozna!
Akitlosz
2014. június 13. 19:35
Nem eleve magyar nyelven kellett volna kezdeni? Az oroszok nagyon helyesen először a szoftvereik orosz nyelvű változatát készítik el, s ha a szoftver kész, akkor fordítják le a többi nyelvre is.
Ultima Ratio
2014. június 04. 16:15
Talán, mert a világon viszonylag kevesen beszélnek magyarul?
Kárpáti Zoltán
2014. június 04. 16:15
Ez aztán a szenzáció, hogy a magyar Prezi már van magyarul is. Eddig miért nem volt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!