EBESZ: A média nem adott teljes képet

2014. április 14. 15:59

Maga a választás simán zajlott az EBESZ-misszió vezetője szerint, viszont a megelőző kampányban találtak kivetnivalókat.

2014. április 14. 15:59

Egy zavartalan választási nap nem jelenti azt feltétlenül, hogy maguk a választások is rendben vannak: ezért is jöttek már jóval a választások előtt az országba az EBESZ-megfigyelők – mondta Audrey Glover.

Glover azt is hozzátette: a jelentésüket két hónap múlva teszik közzé, amely ajánlásokat is tartalmaz majd. A 2010-es választások után is tettek javaslatokat, amelyiket követtek is módosítások. Alapvetően a kormányon múlik, hogy miket fogad meg az EBESZ-javaslatai közül, tehát a jelentés nem kötelező – szögezte le az EBESZ-misszió vezetője.

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2014. április 15. 10:48
Hát megfogadta a Fidesz a Meggyesi tanácsát. Vett magának TV-t. A Hír-TV egyedül a Célpont műsorával többet segített a Fidesznek, mint az össze balos média az összefosásnak.
catalina9
2014. április 15. 09:38
"...Az elmúlt egy hétben több, Angliából és Németországból érkező stáb kért tőlem útbaigazítást, akik a médiatörvény miatt érkeztek" - mondta egy szabadúszó tudósító. Az érdeklődőknek azt tanácsolta, hogy ne a kormányzatot keressék meg kérdéseikkel, hanem másokhoz, például a Társaság a Szabadságjogokért jogvédő szervezethez vagy Majtényi Lászlóhoz, az ORTT volt elnökéhez forduljanak, ami szintén BEFOLYÁSOLHATJA a kormánypolitikáról megjelenő tudósítások hangvételét..." Hát befolyásolta...
öszödibeszéd
2014. április 15. 07:28
A baloldali vezetők ahelyett, hogy gratuláltak volna a győztesnek, majd kisvártatva lemondtak volna, ilyen messziről jött butácska nénikkel mentegetik szánalmas produkciójukat. Ami meg a médiaszerepléseket illeti: Attikám, amikor szerepelhettél a médiában, csak a kecskepornó, a kötelezés meg a putyinpincsizés ment, két értelmes dolgot nem tudtál kinyögni... Minek neked média, stílusod a proliknak is túl tahó volt!
catalina9
2014. április 14. 22:27
Jut eszembe, honnan tudja ez a Glover, hogy a magyar nyelvű média milyen képet adott? Csak nem a Konrád, Heller, Majtényi féle szabadságdílerek informálták őkelmét? Vagy tán a Galamus?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!