Nagy gáz van

2014. március 17. 12:23

Amikor egy országgyűlési képviselő nyíltan vállal antiszemita ízű baromságokat, teljesen történelmietlen, egyetlen értelmes kutató által sem elismert baromságokat, akkor nagy gáz van.

2014. március 17. 12:23
Weisz Manfréd Huba

De félre a hülyéskedést. Amikor egy országgyűlési képviselő nyíltan vállal antiszemita ízű baromságokat, teljesen történelmietlen egyetlen értelmes kutató által sem elismert baromságokat akkor nagy gáz van. És akkor is nagy gáz van, ha egy parlamenti képviselő azt gondolja magáról, hogy ő történész és nagy nyilvánosság előtt politikusként kell kimondania a bugyuta igazságait a történelem alakulásáról. És nagy gáz van azért, mert ilyen antiszemita ízű dolgokat mondani gyalázat akkor, amikor tudjuk, hogy hány magyar zsidó és magyar cigány halt meg a 48/49-es szabadságharcért.

1848-ban nem az elképzelt világkormány verte le Magyarországot, hanem a Napóleon bukása után alakult Szent Szövetség aminek célja mindenfajta progresszió kiirtása, és a rend megőrzése volt egész Európában. Elég volt azokból a történelmi következtetésekből amik a realitások helyett, mindig valamifajta összeesküvésekkel, nem létező világkormányokkal, akarják elodázni a történelmi felelősséget. Hargitai Jánosnak vagy le kéne mondania és bocsánatot kérnie, vagy pártjának kéne ezt tennie vele. Mert szégyent hoz a saját hivatalaira.

Abba meg már bele se merünk gondolni, hogy vajon van-e köze az orosz beavatkozás felmentési kísérletének a paksi bővítéshez.

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nemormester
2014. március 18. 08:26
Hubácska, érettségi feladat: Hol az ellentmondás az alábbi szövegben? A szerző szerint volt vagy nem volt összeesküvés? "1848-ban nem az elképzelt világkormány verte le Magyarországot, hanem a Napóleon bukása után alakult Szent Szövetség aminek célja mindenfajta progresszió kiirtása, és a rend megőrzése volt egész Európában. Elég volt azokból a történelmi következtetésekből amik a realitások helyett, mindig valamifajta összeesküvésekkel, nem létező világkormányokkal, akarják elodázni a történelmi felelősséget."
lacipaci
2014. március 17. 20:56
Én csak az egyetlen értelmes kutatót NEM ÉRTEM.
pkarcsi
2014. március 17. 18:54
Bizony nagy gáz van,ha ilyen hazátlan,rasszista,judeai jött-ment irhat ekkora baromságokat.Huzzál haza Dániel Péter mellé.
Box Hill
2014. március 17. 17:54
Szerzőnk írja: "amikor tudjuk, hogy hány magyar zsidó és magyar cigány halt meg a 48/49-es szabadságharcért." Hány is pontosan? Az ember azt gondolná, hogy ennek közléséért érdemes egy cikket írni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!