Seres Mária szerint az SMS megszólította a kiábrándultakat

2014. március 28. 16:49

Az SMS vezetője szerint az emberek kezdenek hinni abban, hogy van alternatíva a nagy pártok mellett.

2014. március 28. 16:49

Célba érnek az SMS (Seres Mária Szövetségesei) üzenetei, ugyanis a szervezetnek sikerült megszólítani a politikából végleg kiábrándult embereket – mondta Seres Mária a Borsod megyei Kazincbarcikán pénteken. Seres Mária úgy fogalmazott: az emberek kezdenek hinni abban, hogy van alternatíva a nagy pártok mellett.

Jelenleg négymillió választópolgár nem akar szavazni, ezért az a legfőbb feladatuk, hogy közülük minél több embernek meghozzák a kedvét a választáshoz. Ez nem a politikusok országa, a választópolgár kezében van a döntés - hangsúlyozta a szervezet alapítója. Hozzátette, jelenleg Magyarországon a lakosság egy százaléka párttag, a kilencvenkilenc százaléka civil, mégis mindent a pártok döntenek el. „Addig amíg hagyjuk” – mondta. Kitért arra, hogy az SMS-nek sikerül megszólítani a politikából végleg kiábrándult embereket, a tizenkét célcsoportot megszólító kampányvideóik rekordnézettségűek, azokat hat nap alatt több mint egymillióan nézték meg az interneten.

Seres Mária bemutatta a 3. és a 4. választókörzet jelöltjeit: Rézműves Anikót és Kalanovicsné Fábus Évát, akik Seres Mária szerint meglepetést okozhatnak. Seres Mária kazincbarcikai látogatása mellett Borsod-Abaúj-Zemplén megyében Sátoraljaújhelyen, Miskolcon, Ózdon és Mezőkövesden is kampányolt. Az SMS-nek országszerte 67 jelöltje van, akik egy része négy éve már részt vett a választáson a Civil Mozgalom színeiben.

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fakutya Guinea
2014. március 29. 01:50
Ostoba lotyó.
Papuska
2014. március 28. 22:17
Tényleg megszólította őket, de Ők csendben továbbmentek és észre sem vették a súlytalan megszólítást.
qccqccqcc
2014. március 28. 18:13
Ezt éreztem ma reggel, amikor duplát fingottam.
kamasuka
2014. március 28. 17:16
Hazánk videótékása.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!