Schiffer és Mesterházy azért vitázik

2014. március 27. 19:29

Miniszterelnök-jelölti és szakpolitikai vitát rendez az ATV és a Népszabadság szerkesztősége, amelyen eddig az LMP és az MSZP vesz részt. Orbánt is várják az utolsó pillanatig.

2014. március 27. 19:29

A Népszabadság és az ATV szerkesztősége fontosnak tartja, hogy aki tudatosan akar dönteni, ezt megtehesse, ezért szakpolitikai és kormányfőjelölti vitát rendeznek a választást megelőző napokban. Az LMP és az MSZP már igent mondott a felkérésre, a Fidesz viszont nem kíván részt venni sem a szakpolitikai, sem a miniszterelnök-jelölti vitán. 

Április első napjaiban a külpolitikáról, az oktatásról, az egészségügyről és a gazdaságról vitatkoznak majd a meghívott szakpolitikusok, végül pedig sor kerül a miniszterelnök-jelöltek vitájára, amelyre az utolsó pillanatig várják Orbán Viktort is.

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Wendriner
2014. március 28. 11:24
Vitatkoznak a vakok a színekről!!
picihuszar
2014. március 28. 09:26
Figyeljéte meg,Vona kéretlenül is el fog menni.Aztán hogy beengedik e a vitára a "demokraták"?
KEZDŐ
2014. március 28. 08:41
Miröl?
Terminátor
2014. március 28. 08:16
Sok agymosott majom fideszes a vezíretek megint bújkál ! Azért ,hogy ne kellessen szembe néznie a hazugságaival . Szánalmas agymosott fideszesek ! Szegény Magyarország .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!