Lengyelek éltetik Orbánt

2014. március 15. 12:26

Kommunizmus-ellenes és Orbán Viktort éltető plakátokat hoztak magukkal a március 15-re Budapestre utazó lengyelek. Paks orosz bővítése nem mindenkinek tetszik, de még így is Orbán politikáját tartják követendő példának.

2014. március 15. 12:26

A Kálvin térnél az ünnepre Budapestre érkezett lengyelek gyülekeztek március 15-én délelőtt, őket videózta le a 444 tudósítója. Nagyméretű lengyel zászlókat és több transzparenst is a magasba tartanak, ezeken lengyel településnevek, valamint a Gazeta Polska Klub elnevezés, továbbá a lengyel-magyar barátságot hirdető feliratok szerepelnek.

Van olyan transzparens, amelyen II. János Pál pápa képe látható. Egy hatalmas transzparensen magyarul és lengyelül is olvasható az a felirat: „Isten óvd meg Magyarországot és Lengyelországot! Védd meg Európát a balliberális pestistől és szirvárványszínű üszkösödéstől.” Egy kisebb csoport lengyelül azt skandálta, hogy „le a kommunizmussal”, ugyanilyen feliratú táblát is tartottak.

Egy a 444 által megkérdezett lengyel ünnepelő szerint bár nem az orosz ajánlatot kellett volna választania Paks ügyében a magyar kormánynak, jelenleg Orbán Viktor politikája a követendő példa mindenkinek Európában.

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
altwien1
2014. március 16. 11:22
Ezek a kedves narancssárga polák bérszimpatizánsok szerencsésen hazaérkeztek pár perccel ezelőtt! Az AN-26-os kissé döcögött, de a túra ingyé vót!
liberálzöld.
2014. március 16. 09:06
Én is tüntetnék Orbán mellett, ha lengyelországban Lengyelországot qrná szét és nem itt a Magyart.
Mentekalevesbe
2014. március 16. 01:04
A mai nap a hősökről szól akik a szabadságunkért adták az életüket az egész magyar nép szabadságáért nem csak egy szűk réteg szabadságáért. Tisztelet jár ezért a hős magyar és lengyel embereknek akik meghozták akkoriban ezt az áldozatot. Olvasgattam a hozzá szólásokat és szégyen hogy felnőtt értelmes emberek hogy mocskolódnak acsarkodnak egymásra és a szabadságharcban annyi áldozatot hozó lengyel emberekre akik leszármazottai vették a fáradtságot és eljöttek megemlékezni. Gondolkodjatok el egy kicsit. Mert az őseink most forognak a sírjukban. Szégyen gyalázat hogy ide jutott ez az ország. A gyűlölködés a pártoskodás az irigység lett az életetek és csodálkoztok hogy nem jutunk előre. Így soha nem is fogunk.
Andre1bp
2014. március 15. 23:41
"szirvárványszínű üszkösödés" Gratulálok! Sikerült buzizni a nemzeti ünnep kellős közepén. Hogy van pofájuk ezeknek a lengyel idegen tetveknek idejönni és március 15-én magyar adófizető állampolgárokat mocskolni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!