Küldjön SMS-t a parlamentbe

2014. március 18. 14:40

A nagy rendszer hibáit nem tudja helyben megoldani, ezért menne a parlamentbe mozgalma élén Seres Mária.

2014. március 18. 14:40

Polgármesterként a munka kapcsán hozta egymáshoz közelebb a helyieket, de a rendszer hibáit onnan nem tudja megoldani. Seres Mária azt szeretné, ha a gyerekei Magyarországon maradnának, de szerinte most semmi garancia nincs rá, hogy ez így fog történni.

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Wagner Hopkins
2014. március 19. 02:16
Nahát, megint írt ez a Tomcat gyerek, egyből jobban indul a napom! Hm… hogy kikerültek a Bombagyár felhasználóinak az adatai? Hm… na ez már annyira nem vicces, nézzük csak meg azt a kurucinfós linket, amin elvileg szerepel a lista… tényleg ott van a JonC is. Ez felettébb érdekes, de mindenesetre hálás köszönet a kedves szerkesztőknek, hogy a – regisztrálásnál anno kötelezően megadott – név/lakcím/telefonszám kombót nem mellékelték hozzá. Persze merték csak volna megtenni, a bő háromezer(!) érintett felzúdulása valószínűleg nem tett volna jót a kampány dandárjában se a Jobbiknak, se magának a kurucinfónak (hogy az adatvédelmi törvény nevű misztikumról ne is beszéljünk), de akkor is milyen dolog már ez? Elvileg amúgy úgy került nyilvánosságra, hogy Tomcat leadta a névsort az NBH-nak, de ő levelében persze próbálja menteni a menthetőt: http://raktalicska.hu/2010/03/02/beindult-a-kampany-gyerekek/
Syren
2014. március 18. 22:43
Valaki meg tudná értelmesen fogalmazni miért örvend ekkora unszimpátiának Seres Mária, a jelen hozzászólók között?
Brigadéros
2014. március 18. 20:44
Küldjön olyan kategóriájú háziasszonyt a Parlamentbe, akinél még az általa használt mosópor is intelligensebb...:)
USsange
2014. március 18. 20:07
Várok egy sms-t... http://www.youtube.com/watch?v=q0nC_AuiwR8 :)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!