Kihagyták a cigányprogramból az MSZP romatagozatának vezetőjét

2014. március 03. 09:00

Kihagyták az MSZP roma tagozatának elnökét, Balogh Artúrt a közös baloldali cigánypolitika kidolgozásából. A hivatalos indoklás szerint a szocialista párt magasabb szintre kívánta emelni a kérdést – tudta meg a Hír tévé.

2014. március 03. 09:00

„Ebben a programban részt vesz Balogh Artúr is? Miért nincs ő most például itt a sajtótájékoztatón?” – kérdezte a Hír tévé Teleki Lászlótól.

„Mivel én, látható rajtam, hogy roma származású képviselője vagyok a Magyar Szocialista Pártnak, meg egyébként is szakterületem a romaügy, ezért természetes, hogy az országos elnökség részéről én képviselem a Magyar Szocialista Pártot – és azt gondolom, hogy ez az MSZP és az összefogás részéről is természetes –, és nem Balogh Artúr, aki a Roma Tagozatnak az elnöke, hanem magasabb szintről kívántuk megjelentetni ezt a kérdést” – válaszolta Teleki László volt romaügyi államtitkár.

Balogh Artúr a 106. helyet kapta a baloldal közös listáján. De végül nem indulhat az országgyűlési választáson, mert nincs magyarországi lakcíme, és nem kérte felvételét a névjegyzékbe.

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kárpáti Zoltán
2014. március 03. 22:59
Oszt minek tetszett belépni? Kurvának?
Gombóc XVI. Artúr
2014. március 03. 20:07
Az azért sokat elmond az MSZ(M)P "romapolitikájáról", hogy az MSZP roma tagozata elnökének még bejelentett magyarországi lakcíme sincs...
atila68
2014. március 03. 19:01
Mi ez a bolsevik tempó?
pemetecukor
2014. március 03. 17:07
Csak remélni merem, hogy a Mindenben megujuló romaprogram készítéséből nem hagyták ki a legfőbb /pénzköltő/szakértőt Kolompár Orbánt sem, igaz hogy Ő most továbbképzésen vesz részt, de biztos hogy sok hasznos ismeretre tesz szert.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!