Ingyen ebéddel kampányol Schmuck

2014. március 12. 08:57

Schmuck nem akar nyolcvanezerért mosolyogni egy óriásplakáton, inkább ételt oszt a kampánypénzből.

2014. március 12. 08:57

„Ez a sor, hogy ennyi embernek itt kell állnia, az egész politikai osztály szégyene, köztük az enyém is, ezért ha lehet, legalább egy kicsit tudunk vezekelni” – mondta Schmuck az egyik sorban álló néninek.

A szociáldemokrata pártelnök hozzátette: „valamennyi demokratikus erőt megkerestünk, hogy vegyenek részt az ételosztásban, ne használják fel a kampánypénzt vagy annak egy részét, de azt válaszra se méltattak minket”.

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Wagner Hopkins
2014. március 13. 08:15
Hogy ez a anti-mens sana in corpore sano hogy nem tud megdögleni.
Kárpáti Zoltán
2014. március 13. 08:03
Andor megetette a nyugdíjasait. Akiket amúgy is etet. De most a mi pénzünkből kicsit spórolhatott rajta.
GV0917
2014. március 12. 17:58
A szociáldemokrácia új arca- Avagy miért csak karikatúrája a történelmi szoc.dem pártnak a mai kisunoka? 1./Mert Schmuck Andor nem elég idős és még kevésbé bölcs! 2./Peyer koponyája kívülről volt tar. A Schmuck Andoré belül, de nem támít! 3./Peyer a szoc.demek tagdíjaiból fedezte a párt költségeit, Scmuck Andor erre a választási kvótából- azaz közpénzből- játssza a Róbert bácsit!
Carmelita Montiel
2014. március 12. 14:06
Jól csinálja, mert így mégiscsak mosolyoghat a különböző médiafelületeken ráadásul anyagi ráfordítás nélkül. (Értsd: felfigyelnek rá a sajtósok, a Mandinerre is minden napra jut Schmuck Andor ellentétben a többi törpepárttal...)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!