Cáfolja a Zöldek Pártja, hogy csaltak volna az aláírásgyűjtésnél

2014. március 26. 10:06

A Zöldek Pártja szerint a Most Mozgalom csak rágalmaz, és le akarja járatni a kis pártokat. Mint írják, alapvető célkitűzésük a választások tisztasága és a közélet megtisztítása, a szükséges ajánlásokat pedig az aktivistáik közreműködésével szerezték.

2014. március 26. 10:06

Csalás miatt tett feljelentést a Most Mozgalom több kis párt ellen, többek között a Zöldek Pártja ellen is. Az aláírások másolásával vádolt párt provokációnak tartja a rágalmakat, amivel szerintük a valódi tiszta, zöld pártot akarják támadni, valamint a kis pártokat lejáratni. A Zöldek Pártja, amely magát Magyarország egyetlen valódi szakértői zöld pártjának nevezi, felháborítónak és minden alapot nélkülözőnek tartja a rágalmakat.

Ács László, a Zöldek Pártja elnöke elmondta: a választások tisztasága, ahogy a politikai közélet megtisztítása a párt alapvető célkitűzése. „Az egyetlen zöld gyökerekkel, valódi civil háttérrel rendelkező Zöldek Pártja, a párt programjai és alapértékei iránt elkötelezett, önkéntes aktivisták közreműködésével szerezte mind a 33 egyéni jelölt állításához szükséges ajánlócédulát” – fogalmazott.

Marek Bertram, a Magyarországi Cigány Párt volt asszisztense, a Most Mozgalom egyik tagja hétfőn beszélt arról, hogyan másolták egymás aláírásait a kis pártok. A fiatal férfi szerint a JESZ, a KTI, a SZAVA és a Zöldek Pártja érintett az ügyben, ők kereskedtek az ívekkel az MCP központi irodájában.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csuka
2014. március 26. 11:02
Zöldek pártja? Még éretlen. Lesz még vörös is, ha beérik.
ballada
2014. március 26. 10:54
jobbik amit a kampányából kihagyott. https://www.youtube.com/watch?v=cJiP9bUOnY0
nyugalmazott tanár
2014. március 26. 10:51
Cáfolják? Nahát. Azt hittem, hogy elszaladnak gyónni. Végtére is a Cohn-Bendit sötétzöld elvtársiról van szó.
qccqccqcc
2014. március 26. 10:37
Horváth Aladár is cáfolja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!