Aki az EU-ból való kilépésről beszél, a nemzeti érdek ellen beszél

2014. február 14. 16:50

A Liberálisok felszólítják a jobbikos képviselőket, adják vissza azt a több százmillió forintot, amit 2009 óta képviselőik az Európai Parlamenttől kaptak!

2014. február 14. 16:50
Liberálisok

A Magyar Liberális Párt mélységesen elítéli a szélsőjobboldali Gaudi-Nagy Tamás és Lenhardt Balázs képviselők csütörtöki tettét, az Európai Unió zászlajának meggyalázását. A Liberálisok felszólítják a jobbikos képviselőket, adják vissza azt a több százmillió forintot, amit 2009 óta képviselőik az Európai Parlamenttől kaptak!

Felszólítjuk a Jobbik politikusait, hogy konzekvensen vállalják fel álláspontjukat: ha nemet mondanak Magyarország európai uniós tagságára, mondjanak nemet az Unió előnyeire is! Azokra a támogatásokra, amelyek nélkül a magyar gazdaság életképtelen lenne. A Jobbik képviselői a mai naptól ne használják azt az 1000 km autópályát, az 1600 km közutat, azt a 3 Duna-hidat, az idén üzembe helyezendő négyes metrót, a budapesti, debreceni, miskolci és a szegedi villamosokat, valamint azt a több mint 1300 kórházat és rendelőintézetet, illetve közel 3000 iskolát, ami a 2004 óta Magyarországra érkezett nettó 7000 milliárd forintnyi európai uniós támogatás nélkül soha nem valósulhatott volna meg.

Aki az Európai Unióból való kilépésről beszél, Magyarország nemzeti érdekei ellen beszél. A Liberálisok nem engednek abból a meggyőződésükből, hogy Magyarország helye Európában van. Nem engedjük kivezetni Magyarországot az Európai Unióból, megvédjük uniós tagságunkat akár a keleti birodalmakkal, Oroszországgal, Iránnal és Kínával kokettáló Orbán Viktorral, akár az orosz titkosszolgálati érdekeket képviselő félázsiai Jobbikkal szemben.

Felszólítjuk a Jobbikot és európai parlamenti képviselőit, ne hazudjanak a választóiknak! Ne agitáljanak Európa ellen, miközben annak pénzében fürdenek. Ne induljanak az EU parlamenti választásokon, hiszen annak szellemiségével nem értenek egyet, így ott a választóikat képviselni nem tudják, kizárólag saját érdekeiket tartják szem előtt és saját zsebeiket tömik.

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2014. február 15. 04:20
Liberálisok és a nemzeti érdek az három különböző dolog.
1120
2014. február 15. 01:59
Hát ez már tényleg a pofátlanság csúcsa! ÉS AZ SZDSZ 770 MILLIÓS TARTOZÁSÁT KI FIZETI KI ÉS MIKOR?!?! HE?! A kurva anyátokat!
kitiltott
2014. február 15. 00:21
azért szeretnék látni egy tök egyszerű XLS.-t 2004-óta Befizettük ennyit: 2004 óta kaptunk ennyit: ebből kölcsön ennyi: kamat ennyi: nyereség ennyi: visszafizettünk ennyit: egy ilyen tök egyszerű táblázatot szeretnék látni
wartog
2014. február 14. 23:54
Összegzés 1994-2003 közötti időszak egészére az EU által folyósított támogatások és magyar ellentételezés összegére, valamint egyenlegére: Veszteségünk: ü az egyoldalú vámleépítés következtében 29 milliárd eurónak megfelelő bevételtől estünk el, ü 3,5 milliárd eurónak megfelelő összegű útadót (úthasználati díjat) engedtek el az abban érdekelt államigazgatási szervek, annak ellenére, hogy az versenytörvényt súlyosan sértette és sérti. Végezetül hasonlítsuk össze a fenti 32,5 milliárd euró összeget, az EU-tól kapott támogatással (PHARE, ISPA stb.). Ez utóbbi teljes összege 1991 és 2003 között maximum 1,4 milliárd euróra (330 milliárd forintra) tehető. Ráadásul ez az összeg nagyrészt az EU-beli vállalatokat és szakértőket gazdagította. Az egyenleg eddig is túlságosan egy oldalra, a kárunkra billent át.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!