Gyurcsány: Paranormal Activity

2014. február 28. 12:05

Gyurcsány Ferenc freitamási riportja egy nőről, aki elveszett a munkanélküli hivatal kafkai útvesztőjében, miután gazdákkal tüntetett.

2014. február 28. 12:05

Azt mondták, hogy nem jelent meg, pedig megjelent, csak korábban, ezért megvonták tőle a munkanélküli járadékot és a foglalkoztatást helyettesítő támogatást. A másik érv szerint felajánlottak neki egy állást, amit nem fogadott el, pedig orvosilag nem találták alkalmasnak az állásra. Február 20-án azt mondták neki, tizedikéig lehetett fellebbezni. Mikor ezt számon kérte, közölték vele: „gondolkodjon el rajta, hogy hol volt, rossz helyen rossz időben”, és írjon bocsánatkérő levelet. Ekkor rájött, hogy azért lehet az egész packázás, mert elment a földpályázaton vesztes berettyóújfalui gazdákkal tüntetni. 

Gyurcsány Ferenc riportja.

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fici7
2014. március 01. 10:04
Nem a hölgy lakásán vették fel a riportot.
várúr
2014. február 28. 21:16
Elveszett kislány, elveszett szakdolgozat, elveszett asszonyka... Valami új ötlettel gyere elő Furcsány.
ciseaux
2014. február 28. 20:34
Ezt a gyurcsány videót véletlenül nem a Jancsó rendezte? Amúgy, Hölgyeim és Uraim, a fenti videóban a nagy magyar szociális valóság tipikusan plazmaTV-s, mini-hifis, XIII.-ker.-es, tüdőembóliás munkanélküli áldozatát láthatják, aki ráadásul az obezitás szimptómáival is kemény kűzdelemre kényszerül.... Hiába, Isten nem ver bottal!
GV0917
2014. február 28. 20:21
Gyurcsány lebukott. Van ugyanis a "KÖZMUNKÁSOK SZAKSZERVEZETE"Nyakó elvtárs az elnöke. Simon elvtárs is itt volt, vagy még ma is egyik főmuftija. No miért nem fordult a hölgy Nyakó vagy Simon elvtársakhoz! Szerintem az "forró pénz" tényleg nem a PÁRT-é.Netán a Közmunkások Szakszervezetéé volt? Én nem tudom... csak annyit, hogy az érintettek elnémultak mint a tyúkok, ha jön a héja!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!