Direkt gáncsol a hatvani bohóc!!!

2014. február 09. 11:40

Az Együtt-PM meggyőző videóval bizonyítja a bohóc erőszakosságát.

2014. február 09. 11:40

Az Együtt-PM megrázó erejű videóbizonyítékot tett közzé a Facebookon arról, hogy a hatvani Bajnai-látogatáson feltűnő bohócnak (a bohóctámadás elkövetőjének) semmi sem drága. Kis híján elgáncsolt valakit!

(Feltétlenül nézze meg a Nagy Bohóctámadást és a Nagy Bohócüldözést is!)

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
flyb
2014. február 15. 19:58
A FideSS maga a bűnöző bohócok pártja, ez a valóság.
narmer
2014. február 10. 08:52
Tgyük félre a szellemeskedést. Ez az egész aljasság azért történt, hogy Bajnai beállhasson a kamerákba és eleressze azt a mondatot, hogy onnan üzeni Orbánnak, hogy hívja vissza a pribékjeit.Egyébként jó kis mondat, kár, hogy tőrőlmetszett hazugság, mint az összes többi.
Moses Hess
2014. február 10. 00:13
Ha leesik az erkélyről, ő lesz a "Holokauszt év" mártírja! Csak azt nem tudni, hogy Karácsony Gergely felmenői miért a Karácsony nevet vették fel magyarosítás gyanánt. Egyértelműbb lett volna, ha Chanukka Gergelynek hívják!
Negue
2014. február 09. 22:12
Jaj, de unalmas és szánalmas ez az egész! Jó lenne elkapni, és kideríteni, hogy "kinek dolgozik", mert ezt még egyáltalán nem lehet tudni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!