Bohóc támadt Bajnaira

2014. február 07. 16:43

Egy bohócnak öltözött férfi támadt Bajnai Gordonra Hatvanban, aki nem csak a volt miniszterelnököt, hanem a Bajnai lakossági fórumára érkező polgárokat is inzultálta esernyőjével. Az Együtt-PM felszólította Orbán Viktort és a Fideszt, hogy fogja vissza híveit. A bohócos plakátokkal és szórólapokkal kampányoló CÖF elhatárolódott az esettől.

2014. február 07. 16:43

Az Együtt-PM közleménye szerint országjárása hatvani állomásán egy bohócnak öltözött, a festék miatt felismerhetetlen arcú férfi fenyegetően lépett fel az Együtt-PM vezetőjét váró polgárokkal szemben, többjüket esernyőjét lóbálva inzultálta, illetve rá akart ugrani Bajnai Gordonra, de ez a testőrök fellépésének köszönhetően nem sikerült neki.

A párt szerint a „a Fidesz udvari civilszervezeteként működő” CÖF kampányának kezdete óta a bohócnak öltözött személyek állandó szereplői az ellentüntetéseknek.

Az Együtt-PM felszólította Orbán Viktor és pártját, hogy „fogja vissza híveit, fizetett aktivistáit, vessen gátat a negatív kampányuk miatt elszabadult indulatoknak, a megfélemlített hatvani polgároktól pedig kérjen bocsánatot!

Közleményükben megjegyzik továbbá, hogy rendőrök nem biztosították a helyszínt, a rendőrség indoklása szerint azért, mert a bohócos ellentüntetést a jogszabályi határidőn túl jelentették be. Az Együtt-PM vizsgálja, hogy szükséges-e jogi útra terelni az ügyet.

Frissítés

A CÖF elhatárolódott az esettől. Czizmadia László a Blikknek azt mondta: nem ők szervezték az ellentüntetést, az erőszak nem az ő eszközük, az ilyen megnyilvánulásokat elítélik.

Összesen 252 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2014. február 08. 13:43
Heller Áginéni már jeltett Brüsszelnek, a Moszadnak és a CIA-nak Nó ván vóz lájszensz!
Peter8811
2014. február 08. 08:14
Már onnan is lehet tudni hogy kamu az egész, ha igazi a támadó az ernyő libának lett volna öltöztetve. Ezt nem hagyta volna ki a támadó.
Peter8811
2014. február 08. 08:14
Már onnan is lehet tudni hogy kamu az egész, ha igazi a támadó az ernyő libának lett volna öltöztetve. Ezt nem hagyta volna ki a támadó.
Gregorius
2014. február 07. 22:54
Ha hozzávág egy tortát, akkor jót röhögök, de minek lökdösődni...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!