MVM: Betekinthet az LMP a reklámszerződésekbe

2014. január 21. 18:22

Az MVM nem érti, miért perelne az LMP: szerintük ők kiadták a kért adatokat, Schiffer András szerint viszont ők nem a szerződések teljes szövegét kapták meg. A közlemény szerint az MVM jelenleg az LMP visszajelzését várja, mikor kívánnak betekinteni a szerződésekbe.

2014. január 21. 18:22

Az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. és leányvállalata, az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. eleget tett az LMP közérdekű adatigénylésének, a két társaság kiadta azoknak a reklámszerződéseinek a listáját, amelyeket az elmúlt kilenc évben kötöttek, egyúttal lehetőséget biztosítottak arra, hogy a párt képviselői betekintsenek a szerződésekbe - közölte az MVM kedden az MTI-vel.

A társaság közleményében leszögezi: az MVM Csoport értetlenül áll az LMP bejelentése előtt, hogy peres úton kívánja megkapni a társaságcsoport bizonyos szerződéseit, hiszen jelenleg az MVM az LMP visszajelzését várja, mikor kíván betekinteni a szerződésekbe. Az LMP kérésének megfelelően már megtörtént a szerződések legfontosabb elemeinek kiadása; a szerződött partnerek nevét, a szerződések tárgyát, időpontját és összegét tartalmazó összesítést a társaságok eljuttatták a párthoz – hangsúlyozza az MVM.

Az LMP pert indít az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. ellen, hogy hozzájusson a cég médiaszerződéseihez – jelentette be keddi budapesti sajtótájékoztatóján a párt két társelnöke. Schiffer András emlékeztetett: hetekkel korábban kéréssel fordultak az MVM Zrt-hez, illetve a Paksi Atomerőmű Zrt-hez annak érdekében, hogy teljes egészében megismerhessék médiaszerződéseiket. Az LMP a szerződések szövegét nem kapta meg, csak olyan számadatokat, amelyből azt látják, hogy a Paksi Atomerőmű Zrt. olyan „brutális médiakasszával” rendelkezik, amellyel akár egy népszavazás esetében is képesek lehetetlenné tenni a nyílt médiavitát – hangsúlyozta Schiffer András.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kuwiq
2014. január 21. 21:11
diktatúraaaaaa! mi az, hogy megengedik a betekintést? azért se tekintünk be, mert diktatúra van és megtagadják az adatszolgáltatást!
NeMá
2014. január 21. 19:38
Bandi mi előtt perelsz nem ártana megnézni a leveles ládát!!! Ha jól emlékszem ez nem először fordul elő, hogy eltűnik a levél. Ideje lenne informatikust, szolgáltatót, szoftvert cserélni!
GV0917
2014. január 21. 19:03
Andris, miután ordít e reklamáláson a "kákán is görcsöt kereső"(majdnem lehagytam az ékezetet!) PR tevékenység ,javasolnám a "Betekints csárda" különtermét. Ott betekinthetnétek a pohár fenekére is és mellesleg beférne az egész Párt!
kuwiq
2014. január 21. 18:32
Ejnye schiffer elvtárs, sportszerűtlenkedünk? Arra azért csak nem kötelezhető már az mvm, hogy az lmp-nek dolgozzanak a nap minden percében - tesség szépen odasétálni és beletekinteni az anagokba, már ha tényleg kíváncsiak rá. Mert ezek szerint nem azok, csak a feltűnést tetszenek keresni. Lehet más a patkányszar?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!