Felújított ürgebőr

2014. január 10. 08:35

A belügyminiszter nyilvánosságra hozná a Gyurcsány Ferenc 2006-os balatonőszödi beszédének kiszivárogtatásával kapcsolatos titkosított titkosszolgálati jelentést. Nem tudom, mi újdonsággal szolgálhatna Pintér Sándor.

2014. január 10. 08:35
Friss Róbert

„Azt a történetet, amelynek főszereplői, talán anélkül, hogy végiggondolták volna a következményeket – ekkora előrelátást mégsem feltételezhetünk a politika szereplőiről –, nemcsak az akkori kormányfő bukásának közvetett okozói, és egy nyílt, államellenes puccskísérlet közvetett kiváltói, hanem az Orbán-rendszer hatalomra kerülésének közvetett segítői is lettek. És akiknek szemébe sokan szeretnének legalább mélyen belenézni.

Hogy mármost a belügyminiszter okulásul miért nem a teljes jelentést akarja közzétenni, s hogy ennek miért éppen most, a választások küszöbén jött el szerinte az ideje, arról tudnék mit mondani. De mint Kósa Lajos írta pamfletjében: »állításaimat semmivel nem tudnám alátámasztani, igaz, nem is akarom«. Gondoljon mindenki azt, amit akar.”

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Teknős
2014. január 10. 12:31
Én tudom, hogy mi történt 2006 szeptember 17-én 16 óra( Kossuth rádió volt az első, aki lehozta az öszödit) előtt eltelt 24 órában a beszéddel. Azt is tudom, hogy ki hallgat a történetben, mint a sír, de az egészét nem tudom a folyamatnak és innentől kezdve lényegtelen minden. A politika szereplőinek kussolás és lebegtetés az érdeke. Egyébként meg hiába derülne ki az igazság, már úgyis mindenki mindent jobban tud és senki sem hinné el. Ennek én és elsősorban a családom a nagy vesztese, de ezen felesleges sírnom, mert ez sem érdekel senkit.
kamasuka
2014. január 10. 09:13
Ezt csomagban kell nézni, Áporodottkám! Először jön az Őszödi beszéd remake, hogy el ne felejtsék a népek a kurvaországozást, elkúrást, stb, majd jön az info, hogy ki szivárogtatta ki, végül pedig a hajrában megkerül az a fránya diploma is ... :D
orion
2014. január 10. 09:13
Robika, ha neked nem mond újat Pintér, az sok mindent elárul.
kispufi
2014. január 10. 09:02
robi, robi, hát nektek meg a teljes munkásságotok efféle pamflet, ha nem még effélébb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!