Ellentüntetők fogadták Vona Gábort Londonban

2014. január 26. 15:08

A Jobbik elnökének vasárnapi londoni előadására érkezők gyülekezőhelye London belvárosában, a Holborn metróállomáson volt, de az állomás kijáratát az indulás meghirdetett időpontjában hozzávetőleg 200 antifasiszta ellentüntető állta el.

2014. január 26. 15:08

 A Jobbik elnökének gyűlésére érkezőket és az ellentüntetőket rendőrsorfal és fémkordon választotta el egymástól. Az ellentüntetők a gyűlésre érkezőket „náci szenny – takarodjatok az utcáinkról”, illetve magyar nyelven „nácik haza!” skandálással fogadták.

Az ellentüntetők eközben náciellenes jelszavakat hangoztató transzparenseket tartottak a magasba. A gyűlés kezdete helyi idő szerint 13.30 – közép-európai idő szerint 14.30 – órára volt meghirdetve, de az időpont után negyedórával a Jobbik elnökének gyűlésére érkezők még nem tudtak kijönni a metróállomás épületéből.

 

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zolka50.50
2014. január 26. 16:16
Ez a legszebb: "Váratlan fordulat: megjelentek az antocionista zsidók. Az antifasiszták által elfoglalt sarokkal szemben zsidók tüntetnek, de nem a Jobbik, hanem a cionizmus ellen. A mozgalom tagjai elítélik Izrael államot, amelynek léte ellentétes Isten rendelésével."
kispufi
2014. január 26. 15:58
a toleránsdemokraták a demokratatolerancia nevében megakadályozzák a nemtoleránsnemdemokraták nemdemokratanemtolerancia nevében összegyűlők gyűlését. kész szerencse, hogy a toleránsdemokraták birtokában vannak azon bölcsességnek, amivel ki tudják választani, ki nem felel meg a demokratatolerancia kritériumainak. önmaguk farkába harapó kis kirekesztő kizárólagosságú szarjankók, hogy ne csak körülírjam...
Török, Gábor!!!
2014. január 26. 15:52
Apropó, a választások után remélhetőleg becsukják végre azt a kurucinfó nevű moslékoldalt, anélkül a Vona meg a tetű rajongói nem lennének sehol...
GV0917
2014. január 26. 15:38
A törökök is ott voltak Vonáékkal? Mármint Ekrem- Kemal, no nem az Atatürk! Meg a "Diana Bácsfi?" Hát az Ásotthalmiak? Lehet a DK-sok voltak az ellentüntetők!Bosszúból....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!