Tizenkét évet kapott a Páva-lány támadója

2013. december 21. 18:05

A Kaposvári Járásbíróság nem jogerősen 12 év börtönre ítélte a 24 éves Ny. Zoltánt, aki megtámadta a pécsi polgármester, Páva Zsolt lányát.

2013. december 21. 18:05

A NOL beszámol arról: a Kaposvári Járásbíróság nem jogerősen 12 év börtönre ítélte a 24 éves Ny. Zoltánt. A férfi 2013 április 5-én szexuális szándékkal megtámadta, súlyosan bántalmazta és kifosztotta Pécsett a város polgármesterének, Páva Zsoltnak a 20 esztendős lányát. A férfi egyébként állami gondozásban nőtt fel, és gyenge szellemi képességei miatt speciális iskolába járt. Ny. Zoltán 17 évesen megerőszakolt egy 16 éves komlói lányt, ezért öt évet töltött rács mögött. Az ügyészség erőszakos közösülés, személyi szabadság korlátozása, súlyos testi sértés és kifosztás bűntette miatt emelt vádat Ny. Zoltán ellen, aki nem tagadta a bűncselekményt.

A tanács valamennyi vádpontban bűnösnek találta Ny. Zoltánt, ezért 12 év börtönbüntetésre ítélték és 10 évre eltiltották a közügyek gyakorlásától.

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rabbi Bárluk ban Danaj
2013. december 23. 11:36
Le kell ölni az ilyen állatot.
kuwiq
2013. december 23. 06:52
Ez a figura- és a hozzá hasonlók- időzített bombák, ha szabadlábra kerülnek, csak idő kérdése, hogy mikor robbannak és okoznak újabb jóvátehetetlen kárt. Indokolatlan optimizmus azt hinni, hogy kiszabadulva majd jól beilleszkednek a társadalomba. Ahogy most is történt, alig került szabadlábra, máris akciózott egyet. Illetve azonnal beilleszkednek a sajátjukba, ahol az erőszak a napi problémamegoldás eszköze, legyen szó bármiről - ételről, pénzről, szexről.
Akitlosz
2013. december 22. 18:30
"Páva lány" :-) Na és ha Kovács vagy Nagy esetleg Szabó lány lett volna? Akkor is így neveznék?
székely
2013. december 22. 12:38
Rossz volt a támadó célpontja. Balliberális politikus csemetéjét támadta volna meg most nemzeti nagykeresztet kapna természetesen csak 2 millió Ft. jutalommal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!