Rezsiblöff és NAV-mutyi

2013. december 16. 10:37

Ezekről vitázott Schiffer András és Gulyás Gergely. A rezsiharc és a Házszabály után a NAV-ügyet is tovább csűrték-csavarták.

2013. december 16. 10:37

Gulyás azzal érvelt, hogy nem lehet létrehozni parlamenti vizsgálóbizottságot olyan ügyekben, amelyekben büntetőeljárás van folyamatban. Schiffer viszont azt mondta: a vizsgálóbizottság nem egyedi áfacsalási ügyekre jött létre, ezért jelen esetben ez a szabály nem zárja ki a bizottság felállítását. Itt egyébként sem csupán korrupciós gyanúról van szó, hanem arról, hogy az elmúlt húsz év politikai elitje asszisztált az ország kifosztásához – tette hozzá az LMP-s politikus.

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2013. december 16. 17:28
Siff azt játssza, hogy ő 'maratoni' alma!!!
hátakkor
2013. december 16. 15:38
Schiffer több helyen van eltévedve. 1. Ha tulajdonosként nem éri meg az "energihatékonyság", akkor államilag még kevésbé éri meg, csak az állam " messzebb van". 2. A rezsicsökkentés nem blöff, mert tényleg csökkent a rezsi, amúgy jogosan. 3. Hogy akar több bért? Államtól? Hitelből?
csadtoselemér
2013. december 16. 15:15
Tényleg nem értem, hogy miért egy ATV-s vitát nyom föl az állítólag jobbos Mandiner, miközben az Echo-n keddenként hetente van MSZP-Fidesz, Fidesz-LMP, Jobbik-együtt vita,de a Hír TV-n és az MTV-n is láttam már ilyet. Mi ez a megfelelési kényszer?
tatka46
2013. december 16. 15:05
Ha a Fidesz gerinces lenne(? ha ha) szó nélkül azt mondta , hogy ok induljon a vizsgálat, de így , hogy csűri, csavarja, bizony sokan azt mondják "sáros " a mutyis banda.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!