Jobbik: Fizesse vissza a TEK az árvízi védekezésre kapott pénzt és szűnjön is meg!

2013. december 08. 16:34

A Jobbik sajtóhírek alapján úgy tudja, hogy a Terrorelhárítási Központ mintegy 120 millió forintot kapott az árvízi védekezésben nyújtott segítségéért. A párt felszólította a TEK-et, hogy ezt az összeget haladéktalanul fizesse vissza. Szerintük a TEK egyébként önmaga karikatúrája, ezért meg kellene szüntetni.

2013. december 08. 16:34

Mirkóczki Ádám, a párt szóvivője azt mondta: határozati javaslat formájában a parlament elé terjesztik az ügyet. Hozzátette: a TEK-nek kifizetett összeg számtalan más helyen jobban hasznosulhatna. Az ellenzéki képviselő szerint a TEK minden rendvédelmi és katasztrófavédelmi szervezetnél jobban „ki van stafírozva”, 13 milliárd forintos költségvetésébe bele kellett volna férniük az árvízvédelmi munkálatoknak. Jelezte, a TEK korában azt közölte, hogy mintegy húszezer órát dolgoztak a gátakon, de a Jobbik szerint ez legfeljebb nyolcezer órára tehető.

A szóvivő hangsúlyozta: azért is felháborító az ügy, mert civilek, egyéb szervezetek, egyesületek, egyházak is kivették részüket a védekezésből, és ők ingyen dolgoztak.

A TEK-kel kapcsolatban Mirkóczki Ádám úgy vélekedett: folyamatosan hibákat követnek el, önmaguk karikatúrájává váltak. A Jobbik ezért javasolni fogja a Belügyminisztériumnak, hogy szüntessék meg a szervezetet. A párt szerint ebben a formában nincs a TEK-re szükség, a 13 milliárd forintot pedig a rendőrségen belüli bérfejlesztésre is lehetne fordítani.

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukagyerek
2013. december 09. 11:21
A jelenlegi lájkolás állása 62 a Jobbikra 95 pedig az össze democsokratáta, beleértve a fineszt is. Ami azt jelenti, hogy a bal és jobboldali bolsik gyengülnek mint a harmatos sz@r. Pedig mindent megtesznek azért, hogy elhallgassák - elhallgattassák a Jobbikot. Nem tudják az elvtársak, hogy ez az internet korában már nem működik.
tatka46
2013. december 09. 11:14
Orbán magán hadseregét bántani rossz, a TEK állítólag beperelte az Átlátszó.hu.t. TEK állam az államban, mint az ávó.
csepeli
2013. december 09. 08:10
Gondolom a Jobbik a Magyar Gárdát küldené minden krízishelyzethez. Aztán a húgyos Alexek odapisálnának a terroristák felé, jól elvernék őket, és a terroristák halálra röhögnék magukat.
lutra
2013. december 08. 21:57
Sajtóhírek alapján felszólítani egy hivatalos szervet = óvodások a homokozóban
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!