Ilyen volt a zöld dossziés tüntetés

2013. december 29. 10:32

„Országosan megy a rablás, veled vagyunk, Horváth András!” – skandálták a tüntetők. A demonstráción a volt adóellenőr is felszólalt.

2013. december 29. 10:32

Horváth András a tüntetésen azt mondta: el kellett volna gondolkodni bizonyos adóhivatali vezetők alkalmasságán, meg kellett volna keresni a közérdeket sértő adóhivatali filozófia felelőseit, és így kialakulhatott volna egy szakmai vita arról, hogy az egyes cégeket övező kiemelt bánásmód melletti érvek mennyire állják meg a helyüket. 

A házkutatásról azt mondta: „Megmutatták azt, hogy ők nem tárgyalnak, hanem elveszik azt, ami kompromittáló lehet állami szervek korrupt működésével kapcsolatban.”

Összesen 160 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
makutsi
2013. december 30. 13:11
Arra jártam 28-án este, négy utcányival odébb is üvöltött a hangszóró, de a "tüntetés" helyszínétől 50 méternyiről senkit sem láttam. Becsléseim szerint legalább 15 ember lehetett ott, plusz a sajtó. Bizony, hozzá kell szoknunk az elkövetkező hónapokban a sok cirkuszhoz, van pénze a sok ellenzéki pártnak, van mit költeni!
1120
2013. december 29. 23:21
„Országosan megy a rablás, veled vagyunk, Horváth András!” Hehe! Senki sem hihette azt, hogy ez az egész hisztizés nem a választási kampány része... (Áprilistól többé nem hallunk Horváth Andrásról.)
silvester
2013. december 29. 18:39
A hazug embert a santa kutya lebuktatta.Ha-Ha.Kerdes nem kerdes ki es kik a santa kutyak.
pinceszövetkezet
2013. december 29. 18:25
1998 óta biztos mennek ezek a dolgok, azóta összezárt a Fidesz-MSZP bűnszövetség! Most sem szavazta meg egyik sem a vizsgálóbizottság felállítását! Azt meg a kivételesen hülyéknek szánták magyarázatként,hogy azért, mert azt a Jobbik is aláírta... Ugyanis így van ez a OGY fizetési listájával is! Évente 12 szer biztos aláírja az MSZP és a JOBBIK is .. 70-30% os mutyi rulez!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!