Selmeczi jogaiért is harcolt Vadai

2013. november 18. 13:48

Vadai nem csak a baby dollt unja, de azt is, hogy Selmeczit kócosfogú rémségnek nevezték: szerinte ez ugyanannyira bunkó dolog, mint őt lekövérezni.

2013. november 18. 13:48

Ellenzéki nők tartottak monoklis tüntetést a Képviselői Irodaháznál. A családon belüli erőszak és a korábbi parlamenti performanszuk miatt kiszabott bírság ellen is tiltakoztak, egyúttal azt követelték, hogy Balogh József távozzon a közéletből.

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1istvan
2013. november 19. 09:03
szerintem meg már alaposan lejáratták ezt az erőszak témát. túleragozták. pedig nem olyan poénos, hogy hetek óta lehessen komondorozni. de hát erre képesek. nincs témájuk, így amire azt gondolják ez jó lehet azt a röhögtetés szintjéig fokozzák. ennyit tudnak.
cochabamba
2013. november 18. 23:51
amúgy itt az emberek random nyomnak a dislike gombra? ezzel a nőverős fityeszes dologgal kapcsolatban még akkor is mélyen kussolni kellene ha egy ilyen hülye pcsa beszél róla mint a vadai... nőket verni szánalmas, ha jobb, ha baloldali..
Akitlosz
2013. november 18. 22:22
Ha mondok valami okosat és arra csak olyan típusú válaszra telik, hogy: de te kövér vagy akkor tudom, hogy igazam van. Nem, nem azért, mert nem vagyok kövér, hanem azért, mert a személyeskedés, minősítgetés a gyengék, érvelni nem tudók fegyvere. Ősi módszer! Ha nem tudsz érvelni támadd a beszélgetőtársad személyét! Nyilván neki nem lehet igaza, hiszen kövér, és a fogai is görbén állnak!
antioxi
2013. november 18. 21:15
Kapott már vizet?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!