Rogán: Az ügyészségnek kell kivizsgálnia a NAV-ügyet

2013. november 19. 14:25

Rogán Antal reagált Horváth András neki írt, két évvel ezelőtti levelére, amely most került nyilvánosságra. Azt mondta: az ügyészség feladata, hogy kivizsgálja az adócsalással kapcsolatos vádakat.

2013. november 19. 14:25

Az említett feljegyzésben általános vádak szerepelnek, egyetlen konkrét ügyről sem beszél benne a szerzője, egyetlen cégnév vagy személynév sem szerepel benne. A volt adóellenőr bűncselekmények elkövetésével vádol másokat, tehát azt, hogy mi az igazság, bűnvádi eljárás keretében kell tisztázni” - idézi Rogánt az Index.

Magyarországon senki nem csalhat adót, ezért ki kell derülnie, hogy igazak-e Horváth állításai. Ez azonban mindenképp az ügyészség feladata a frakcióvezető szerint.

A már lefolytatott átvilágító vizsgálattal kapcsolatban Varga Mihály korábban úgy fogalmazott: nem merültek fel olyan információk, amik miatt a vizsgálatot meg kellene ismételni.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hörgőmorgó
2013. november 19. 16:08
Na, ezért nem vállalkozom én már otthon. Ölég volt.....
trespass
2013. november 19. 15:50
Ebből előbb-utóbb vérengzés lesz. Nagyon nem kivánom pedig. És a békemenetesek fogják levadászni őket.
liberálzöld.
2013. november 19. 15:39
Ügyészségi vizsgálat? Na ne nevettess már! Ha csak félig-meddig is működne az ügyészség, már régen a rács mögül politizálna a fél Fidesz. Vagy talán az egész. Az ügyészség csak a csórókat, meg az ellenzékieket b@xogatja. Ez a dolga.
6qwasyx
2013. november 19. 15:21
Tónikám! Leesett a tantusz? Ezért tényleges életfogytigot is kaphatsz, te tahó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!