Pufajkát kapott Horn Gyula emlékműve

2013. november 11. 17:50

Horn Gyula szobra október óta áll az MSZP marcali pártirodája előtt, valaki most egy kabátot és egy kötelet akasztott alá, ezzel a felirattal: „Pufajkát a pufajkásnak!” Az MSZP felháborodását fejezte ki.

2013. november 11. 17:50

Mesterházy Attila azonnali rendőrségi vizsgálatot, valamint az elkövetők felelősségre vonását követeli. Ami történt, nemcsak Horn Gyula emlékét sározza be, hanem az egész országra hoz szégyent – írta közleményében a pártelnök.

Horn idén júniusban hunyt el hosszú betegség után, a marcali MSZP-iroda előtti mellszobrát októberben avatták fel.

Összesen 139 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2013. november 12. 14:58
Meseházi biztosan rendőrért kiáltott volna akkor is, amikor Csepelen zsíroskenyeret adtak Lenin kezébe azok a csúnya huligánok.
kispufi
2013. november 12. 09:24
borzasztó gyalázat, iszonyatos rombolás, mi melő lesz ezt helyreállítani, hát iszonyat, ez már fasziz,mus, én mondom. hogy igaz demokrata módjára mit és hogy kellett volna csinálni, leírták az előttem szólók, festék, fénykép és kitelepülés egy igazi faszista országba. ja, hogy az a korábbi elkövető is ilyenbe távozott, hát van ilyen...
kuwiq
2013. november 12. 07:29
Az igazság fáj a legjobban az elvtársaknak. Remélem, valaki mindig gondoskodik pufajkáról az elvtársnak.
states
2013. november 12. 04:58
Legalább nem fázik, jön a tél. Amúgy meg nem kellett volna beöltözni anno, a hazaárulásért ugyanis nem jár szmoking.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!