Őrizetbe vettek két saját zsebre bírságoló rendőrt

2013. november 25. 13:23

A rendőrök vasárnap hajnalban az M5-ös autópálya inárcsi pihenőhelyénél bírságoltak meg egy autóst, majd a büntetés összegét eltették maguknak.

2013. november 25. 13:23

Gyugyi Csilla, a Pest Megyei Főügyészég szóvivőjének tájékoztatása szerint az autópálya-rendőrség állományába tartozó gyanúsítottakat a Pestvidéki Nyomozó Ügyészség kihallgatásukat követően őrizetbe vette.

A történtekről a szóvivő csupán annyit mondott, hogy a rendőrök vasárnap hajnalban az M5-ös autópálya inárcsi pihenőhelyénél úgy bírságoltak meg egy autóst, hogy a büntetés összegét zsebre tették. A szóvivő egyelőre nem kívánt nyilatkozni sem az összeg nagyságáról, sem arról, hogy bejelentés alapján, vagy tetten érést követően állították-e elő a rendőröket. A gyanúsítottak ellen hivatali vesztegetés elfogadásának bűntette miatt indított nyomozást a Pestvidéki Nyomozó Ügyészség.

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
perszekutor
2013. november 25. 16:03
==Őrizetbe vettek két saját zsebre bírságoló rendőrt== Két rendőrt? És a többi 24 998-at mikor?
FOB
2013. november 25. 15:10
Valahol hallottam egy mondást, ami erre a szituációra kiválóan illik: "Ahol mogyoróval fizetnek, oda mókusok jelentkeznek." És a mogyorók pedig egyre kisebbek és kisebbek és kisebbek. Azért pedig mókusokból is egyre hitványabbak mennek el a kisebb és kevesebb mogyoróért szolgálni. A hitványabb mókus hitványabb erkölcsökkel rendelkezik, hitványabb munkát végez. És ég holvan a vége! Majd talán észbekapnak a politikusok, ha az emberek kezükbe veszik az igazságszolgáltatás egyes elemeit. A mostani feltételek között még jogszolgáltatásról sem beszélhetünk, hiszen az állam és szervei saját maguk rúgják fel a jogot nap, mint nap. "A jogászok majd megoldják, oszt Jónapot!"
liberálzöld.
2013. november 25. 14:12
Én azt hittem, hogy a rendőr a helyszínen csekket ad és nem vesz el pénzt. Hogy is van ez?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!