Horváth megmagyarázza az iratokat a szekrényében

2013. november 29. 08:27

Blőd számnak tűnik ez a hatvanezer oldal, de sok kollégánál ennyi irat van, ennyire túlterheltek a revizorok – mondta Horváth András az ATV-nek.

2013. november 29. 08:27

Horváth András megismételte: nem adóellenőr volt a konkrét beosztása, hanem koordinátorként végzett az ellenőrzéssel kapcsolatos feladatokat. Ez azt jelenti, hogy jórészt feljelentéseket írt az ellenőrök által hozott anyagból. Egy-egy ellenőrnek akár 50-60 ügye is lehet, hozzá pedig sok ellenőr tartozott, ezért egyáltalán nem irreális a szekrényében talált hatvanezer oldalnyi fénymásolt irat. Mint mondta, szó sincs arról, hogy bizonyítékokat gyűjtött volna. „Minden anyag lekérdezéséhez, ami a szekrényemben volt, nekem jogosultságom volt.” – jelentette ki Horváth.

Összesen 134 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bornemiszabela
2013. november 30. 10:31
Hát marhára meglepett, hogy itt adócsalás van....
Pinter68
2013. november 29. 22:39
Ha semmi más, a NAV és a Fidesz reakciója tökéletesen alátámasztja, hogy Horváth valami nagy szarba tenyerelt bele. A kérdés egyértelmű és nyílt tisztázása helyett, elkezdődött a Horváth lejáratása és hiteltelenítése. Hogy jogtalanul szerzett meg információkat, meg nem is az volt a NAV-nál, aminek állította magát stb. És ebben aktívan közreműködik a jobboldali média is. Semmi, hangsúlyozom semmi, nem támasztja alá jobban az állításai igaz voltát, mint az érintett hatalom reakciójának módja.
krotak
2013. november 29. 21:12
Aki hatvanezer oldalon át fejtegeti, hogy miért büdös a szar, az hiteltelen.
csuka
2013. november 29. 16:43
A meghallgatás, amit szabotált a FIDESZ: „Emlékezetes, Horváth András úgy beszélt a meghallgatáson: "tudom, vannak fideszes oligarchák, de nem csak fideszesek vannak benne. A pártok háttéremberei ezen a szinten már jellemzően együttműködnek, és a saját érdekeiket védik, nem az országét. (...) A maffia érdekeit sértem. Nem tudom, hogy mi lesz, bármi megtörténhet." Az állítások hitelességét csak a bizottság által megindított és ellenőrzött ÁSZ-vizsgálatokkal lehet ellenőrizni, mivel a pártok nem tudnak hozzáférfi ilyen bizalmas adatokhoz - nyomatékosította Z. Kárpát Dániel.” http://alfahir.hu/parazitak_es_kerekkotok_a_nav_botrany_korul
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!