Fuji, Nozomi, díszdoktori – Orbán Japánban

2013. november 25. 18:16

A magyar miniszterelnök Japánban tett látogatása hét percben. Ment egy kört a Nozomi szuperexpresszel, egyetemen és különböző konferenciákon szólalt fel, díszdoktori címet vett át és még magyarul tanuló japán fiatalokkal is beszélt.

2013. november 25. 18:16

 

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
samesz38
2013. november 27. 19:25
Az ávós ivadék bolsevik fattyak láthatták,hogy itt sem csókolt kezet a miniszterelnök feleségének,csak"jelképesen",pont úgy,mint az Indiai miniszterelnök nőnek!!! :)
ballada
2013. november 26. 10:04
Mszp szeretné az eus keretek közé szorítani Magyarországot ,eun keresztül tudnák kiaknázni az országot,minden eszközzel akadályozza a világpaci sikereinket .Világpiac teljes más másként működik mint az eu ,nincsenek uzsorakamatra juttatott kikötések ,szabadpiaci működés folyik.Szabadpiac Orbán kormányt megbízhatónak fejlődőnek együtt működőnek tartja ,ezért kötnek velünk üzletet ,ez nekünk jó mert munkahelyteremtés ad.
ballada
2013. november 26. 09:55
Mszp ballibsi oldalnak 8 év alatt nem adatott meg azaz külföldi üzletkötések amit a Fidesz tesz az ország fellendülése érdekében,hogy a csődtől megmenekültünk a deficit alól mentesültünk ,világpiacra ki jutottunk ennek kapcsán. Ballib az euban tud feljelentéseket tenni ,mert ott van mögöttük az a hatalom ahol tudnak mozogni ,,a világpiacon nullák voltak lesznek ,a nagy adósság teherrel csődbe kormányzott országunkban a világ piac nem látott üzleti lehetőséget az mszp-szdsz kormányban.
Felebarát
2013. november 26. 09:12
kinai nagy beruhátással miújság?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!