Együtt-PM: Pénzkidobás az MNB hatmilliárdos kampánya

2013. november 14. 14:50

Juhász Péter szerint az MNB-nek nincs olyan terméke, ami megérne ekkora kommunikációt, ezért hűtlen kezelés gyanúja miatt feljelentést tesznek.

2013. november 14. 14:50

Az Együtt-PM a Magyar Nemzeti Bank által meghirdetett hatmilliárd forintos kommunikációs tenderrel kapcsolatban úgy vélekedik: Matolcsy ki akarja szervezni ezt a közpénzt, hogy azt később majd kormánypropagandára költsék a választási kampányban.

Juhász Péter ezért felszólítja Matolcsy Györgyöt, hogy vonja vissza ezt a tendert és állítsa le a „közpénzszórást”. Elmondta azt is: az Együtt-PM szerdán írásban fordult az ügyben a kérdéseivel Matolcsy Györgyhöz, a jegybank elnöke azonban nem reagált a levelükre. 

A választási szövetség hűtlen kezelés alapos gyanúja miatt feljelentést tesz.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Axxtro
2013. november 15. 13:35
Az összes olyan kormányzat, amit a rendszerváltás óta eddig a mostani baloldali ellenzék vezetett, gazdasági- pénzügyi értelemben mind eladósodott és/vagy becsődölt. Minden egyes alkalommal pénzügyi kiigazítás lett a vége. Ha Juhász féle kontárok fogják megmondani, hogyan kell egy országot vezetni, az maga az adósrabszolgaságba vezető út. Az ilyenek ugyanis mindig becsődölnek. Volt már ilyesmi nem is olyan rég: úgy hívták, hogy szocializmus. Az is becsődölt.
josip
2013. november 14. 16:00
Öregem, egy stadionnyi lét elkommunikálni, na az a nem semmi! A Nemzeti Magyar Nemzeti Bank jobban teljesít! ----------------------------------------------> Matolcsi György még jobban szétnéz! ------------------------------------> A devizatartalék jobban teljesít, de már nem sokáig! ------------------------------------------------------->
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!